Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyki alle

Kupujecie KOSMETYKI przez INTERNET...???

Polecane posty

Gość kosmetyki alle

Bo ja kupiłam kilka razy(wiadomo gdzie...podpowiedz ze nazwa na literę A) i za kazdym razem mialam watpliwosci co do orginalnosci.Teraz juz wole isc do sklepu i tam kupic.A wy?? Czy te ceny o 50% nizsze lub 70% nie sa podejrzane dla was??Tam kupuja setki kobiet i smiac mi sie cchce jesli one mysla ze kupuja cienie lancome za 30 zł:D

Gość kosmetyki alle

Gość ja kupuję
ale z perfumerii, bo w moim mieście jest dużo drożej :)

Gość ja kupuję często perfumy na
allegro ale tylko te z Avonu bo sa tansze niż w katalogach i są oryginalne no bo kto będzie podrabiał i tak w sumie niedrogi Avon:PAle nie wiem czy bym kupiła np.Chanel ,Versace,Armani czy Diora przez Allegro.Gdyby mnie było stac na Diora to stac mnie na kupienie jego produktów osobiscie,bezposrednio w tradycyjnej pefumerii a nie przez Allegro...

Gość nie kupuje
ja nie kupuje bo tam sa podroby

Gość tak kupuje kosmetyki
przez internet ale w aptekach internetowych, bądź firmowych sklepach i tylko kosmetyki do pielęgnacji jeśli perfumy to internetowych perfumeriach

Gość gość
To sa bardzo dobre, profesjonalne kosmetyki z których uważam ze bedziesz na 100% zadowolona.

Gość gość
ja kupuję np meybiline, astora, sally hansen są tańsze niż w sklepie, zazwyczaj kupuję kilka rzeczy i oszczedzam ok 50 zł, kupuję z koleżnkami z pracy więc koszta wysyłki są mniejsze nigdy się nie nacięłam żeby były przeterminowane albo podrobione fryzjerskie szampony, odżywki do włosów i mgiełki do prostowania też kupuję na allegru, już na dużym szamponie oszczędzam ok 20 zł mgiełkę do prostowania którą używam kupuję za 30 zł a u fryzjera (bo to produkt fryzjerski) kosztuje 45

Gość gość
Kupuje mam zaufanego i sprawdzonego sprzedawce na Allegro i jestem zadowolona :)

Gość noname33
Ja kupuję w sieci tylko kosmetyki do makijażu ewentualnie do paznokci ;) najczęściej robię to na stronie http://isabellenails.pl/ ;)

Bardzo fajne kosmetyki można kupić prze internet na tej stronie internetowej: ABCKOSMETYCZNE.PL sama często tu zamawiam kosmetyki ;)

Gość gość
Zawsze warto dokładnie czytać skład na kosmetykach. Taką mam zasadę. Co do sklepów z naturalnymi upiększaczami to polecam sklep na stronie www.e-naturalne.pl Często tutaj dermokosmetyki kupuję – jest ich sporo w asortymencie, na różne przypadłości, w tym właśnie na moje problemy trądzikowe. Kosmetyki naturalne mają tę przewagę, że są lekkie, nie obciążają i tak już nadwyrężonej skóry.

Na A nie kupiłabym perfum. ale w drogeriach internetowych robię zakupy bardzo często. Wychodzi taniej nawet z przesyłką, nie muszę latać po mieście i denerwować się, że coś jest wykupione lub opakowania pootwierane.

Gość gość
Pewnie! Teraz to ja większość rzeczy przez neta zamawiam. Mam małe dziecko, więc ciężko mi chodzić z nim po sklepach i kosmetyków szukać. Tutaj https://ambrozja24.pl/ sobie co jakiś czas coś zamówię i fajnie jest. A ceny mają spoko, opłaca się.