Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiące pytań

Luźny zwiazek, co wy na to??

Polecane posty

Gość tysiące pytań

Witam! Ostatnio zaczęłam się spotykać ze swoim byłym chłopakiem, po paromiesięcznej przerwie od zerwania. Na początku były sporadyczne spotkania z paroma epizodami. Ale teraz zaczeliśmy sie częściej spotykać, dzwonić do siebie. Myslałam, że może odnowimy swoj związek. Ale dzisiaj ON powiedział mi, ze traktuje to jak luźny zwiazek. Bardzo mnie lubi, ale nie jest gotowy na tworzenie czegoś poważnego. Ja przepadam za nim i mam rozterkę. Wiem, ze pozostajac w tym "związku" po części skrzywdze siebie. Nie wiem co mam robić?

Daj spokój. Pozwolisz tak się poniżyć? On nie chce Ciebie jako swojej dziewczyny tylko jako kochankę. A ,,luźny związek" to nie związek tylko zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych.

Gość przerabiałam to
i zadnej dziewczynie nie zycze czegos takiego...dopoki ty cos do niego czujesz to bedziesz sie wlasnie krzywdzila...jemu pewnie taki układ pasuje....ale tobie szczerze odradzam.

Gość tez mam ten problem
tkwiłam w czymś takim, spotykałam sie przez rok z byłym, z którym byłam 3 lata, finał taki - porażka poznałam kogoś, on się wkurzył i wcale sie nie odzywa

Gość wetooo
mam podobnie...z tym, że to jemu zależy, bardzo nawet Ja nie wiem czy potrafie się zaangazowac znowu... ale ale - u nas nie ma sexu :D z 2 małymi incydentami na samym poczatku, krótko po zerwaniu, teraz od kilku m-cy nie. Ja mu dałam d zrozumienia że nie umiem iddzielic sexu od uczucia i on to szaanuje choć mówi że chciałby zębym była kims wiecej dl aniego..... i na razie tak trwamy

Gość tysiące pytań
Może to banalne co powiem. ale ta cała sytuacja nie jest dla mnie prosta. Zalezy mi na NIM. I jak na razie nie potrafie zapomnieć. Przez te miesiace rozstania ciągle o nim myslałam. Faktem nie pomagającym w tej sytuacji jest to ze to jest kolega z pracy i choć mamy różne miejsca pracy to są imprezy na których się spotykamy.