Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona21

Czy to normalne przed okresem?

Polecane posty

Gość zaniepokojona21

Witam. Jutro powinnam dostać @ ale zastanawia mnie czy normalna rzecza jest ból jajników i dosyć spora ilość białawego śluzu. Od tygodnia mam objawy na okres(ospałość, zmiany nastroju). 8 dni temu kochałam się bez zabezpieczenia, ale nie doszło do wytrysku i teraz się martwie czy @ przyjdzie.Dodam, że cykle mam regularne.

Jak nie doszło do wytrysku to wogóle się nie martw. Stresik może ci jeszcze bardziej opóźnić okres a wtedy to już niepotrzebnie będziesz się zamęczać:) i po co:)

Gość potwieradzam
Twoje objawy są raczej normalne przed @.

Gość
Jak najbardziej normalne :)

Gość zaniepokojona21
Wiem że teoretycznie nie powinnam się martwic ale przez prejakulat tez mozna zajsc:/ Martwi mnie też ten ból prawego jajnika i śluz.

Biały śluz jak najbardziej normalny, tak zwany śluz progesteronowy zawsze występuje przed okresem choć nie u wszystkich ( u mnie nie) a ból jajnika jeżeli jest niewielki to bywa (ja tak mam:) ) . Skoro piszesz wogóle o śluzie i bólu jajnika to domyślam się że nie miałaś wcześniej takich objawów przed okresem?

Gość zaniepokojona21
Jakoś nigdy wcześniej nie odczułam bóli jajników a co do śluzu to czasem się zdażał ale wczesniej nie zwracałam na niego uwagi. Może już sobie na siłe szukam wczesnych objawów zapłodnienia...Dziękuje za odpowiedz;)

Nie jesteś sama:) dużo dziewczyn zaczyna doszukiwać się objawów kiedy boi się ciąży, objawów które pewnie i wcześniej występowały ale nie zwracały na to uwagi bo nie było powodu:) Głowa do góry. Osobiście myślę że nie jesteś w ciąży bo sama wiem jak trudno niektórym w nią zajść;D Pozdrawiam

Gość zaniepokojona21
Dzięki jeszcze raz za słowa otuchy:) Oby jutro okres przyszedł...