Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 20-latka

facet nudziarz

Polecane posty

Gość zmartwiona 20-latka

jestem w zwiazku z facetem który nie lubi imprez,zabaw i nigdzie niechce wychodzic najlepiej by uprawiał sex a po wszystkim poszedł by spac....kilka razy juz z nim zrywałam a potem wracałam do niego pod jego namowa ze sie zmieni... ..on ma 25 lat a ja 20 i chcialabym sie troche wyszalec... ostatnio bylam na weselu znim na które musialam go namawiac a gdy bylismy na weselu to sie upil bo tanczylam z innym facetem ...byl i jest bardzo zazdrosny...co zrobic boje sie ze jezeli z nim zerwie bede zalowac..a dodam ze jestem juz z nim 3 lata....

Gość szczery do boolu
Rzuć go!

Gość taki jeden znudzony gość
jak macie różne temperamenty i oczekiwania, to go rzuć. Poszukaj gościa , który będzie imprezował, podrywał laski, chlał i bił cię po mordzie.

Ma 25 lat a Ty 20 lat. On się już może wyszalał i chce się już ustabilizować. Wniosek jest taki On wydoroślał z imprez a Ty nie. A teraz sama sobie odpowiedz

Sam uwielbiam imprezy, dużo ruchu. Mam 24 lata. Wczoraj byłem w klubie. Ale spojrzeć jak się bawiłem parę lat temu a dziś jest spora różnica. Już mnie to tak nie bawi jak kiedyś ;)

Daj mu spokój, a sama znajdź sobie takiego faceta, który tak jak Ty lubi imprezować. Jak już się wyszalejesz, to poszukaj kogoś w pokroju tego obecnego misiaczka. :)

Gość zmartwiona 20-latka
tylko ze on nigdy na imprezy nie jezdzil,nie bawi go nawet wypad do kina ...zupelnie nic siedziec tylko w domu

Gość Donika
Masz inny temperament. Albo to zaakceptujesz, ze Twoj facet taki jest, albo znajdz innego. Masz dopiero 20 lat, wiec jeszcze duzo czasu na powazny zwiazek, a jesli zostaniesz z tym to za kilka lat bedziesz zalowala, ze zmarnowalas swoja mlodosc na siedzenie w domu! A jesli ten chlopak Ci jest pisany i kocha Cie szczerze to nagnie sie do Ciebie. zycze powodzenia