Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej no co jest

Czy to ciąża ????

Polecane posty

Gość ej no co jest

Okres dostałam 24.11 a powinnam 27.11. Skończył dwa dni później. Tydzień przed okresem juz bolał mnie brzuch i piersi. Dzień przed okresem robiłam test- negatyw. Więc pytam co jest ? Do dziś bolą mnie sutki i brzuch jak na @. Nie mogę za nie łapać . Kto tak miał ? Czy to jakieś szaleństwo hormonów ?

Gość up kurcze ...

Gość a po co łapiesz za sutki
?

Gość ej no co jest
żeby sprawdzić czy jeszcze bolą ? :o

Gość uupupupupupupu

mam takie pytanie...współżyłam z moim nażeczonym półtora tygodnia temy- bez zabezpieczenia...z tym że kilka razy on miał tak że przeg jego orgazmem wyciekał z jego penisa jakis płyn...i dopiero później jak on dochodzil to go ze mnie wyjmowal i spuszczal sie na zewnatrz...powiedzcie mi co to jest za płyn i co w nim jest... bo od tamtej pory mam dziwnie opuchniety brzuch i wyglądam jakby cos tam bylo...miesiaczke mam planowo za 3 dni...

Gość zielony żelek..
mozesz byc w ciazy. powaga, w tym plynie sa plemniki

po pierwsze skoro jesteś tak duża żeby uprawiac seks to powinnaś wiedzieć jak się piusze narzeczony po drugie nie wiem jak można nie wiedzieć że w tym płynie są plemniki i że to co robicie nie ejst żadną formą antykoncepji najprawdopodobniej jesteś w ciąży.cieszysz sie?

tak ciesze sie wiesz???? a ty jak siedzisz na tym forum to doradzaj a nie tylko sie nasmiewasz...z tym plynem przed orgazmem nie mialam tak jeszcze i nie wiem co w nim jest itp bo skad...jak nigdy takiego czegos nie mialam!!!!

przecież ci przed chwilą doradziłam chyba nie?? o_O no to szyku wyprawke dla dziecka powinni wprowadzić jakąś przymusową edukacje seksualną zakończoną cięzkim egzaminem...

tak a co to mialo byc z tym narzeczonym...poprostu każdy popelnia bledy co nie? wiec nie zwracaj mi uwagi na takie cos...tylko doradzaj w tym co pisze... naprawde moge byc w ciazy? musze zrobic w sobote test jak nie dostane miesiaczki...

oczywiście ze mozesz być w ciązy. stosunek przerywany nie ejst zabezpieczeniem własnie przez to ze nawet długo przed wytryskiem może wyciekać ten płyn w którym mogą być plemniki. a test chyba za wcześnie zrobiłas. zrób jak nie dostaniesz okrsu w terminie.wtedy na pewno bedzie wymierny

jeszcze wlasnie testu nie robilam...zrobie w sobote bo w sobote powinnam dostac miesiaczke...a i nie stosujemy tego typu zabezpieczenia tylko zawsze przed jego dojsciem on wyjmuje i spuszcza sie na zewnatrz...nigdy tak nie bylo by w srodku to zrobil...

ale to nie ma większego znaczenia czy kończy w środku czy niebo już od momentu erekcji mogą sie wydzielać jakieś minimalne ilości plemników.wiec jeśli nie chcesz zajśc w ciąze to używajcie jednak prezerwatyw lub idź do lekarza po pigułki. a czujesz ze dostaniesz okresu czy nie?

nic wlasnie nie czyje bym miala dostac okres...zawsze mialam bóle brzucha kilka dni przed...a tak to ciagle glodna jestem spisca...i mam brzuch jak balon:/ nie wiem czemu tak i co chwile sikam

Gość a ja powiem
no i właśnie nowa, to o czym piszesz, to jest stosunek przerywany. doucz się w zakresie antykoncepcji. a kafe nie jest od doradzania.

ech... no cóż, możliwe ze ejsteś w ciązy. ale w sumie na dwoje babka wróżyła. na razie sie nie przejmuj i poczekaj spokojnie do soboty. czasm jest tak że okres ma np przez rok identyczne objawy a trafi sie jeden nietypowy. to ze ci sie spóźni tez jeszcze o niczym nie przesądza. teraz sie nakrecisz i zestresujesz i pewnie ci sie spóźni. ja też miałam kilka razy wszystkie objawy ciązy i jakoś dziecka jeszcze nie mam w każdym razie marsz do apteki po gumki albo do gina po piguły!! nie róbcie tak więcej. o ile nie chcecie mieć dziecka

Gość bazylina
masakrycznie wielka sila sugestii. juz czujesz duzy brzuch i wiekszy apetyt :) padne ze smiechu zaraz. Mozesz byc w ciazy ale jeszcze nie czulabys objawow. No i oczywiscie jest szansa ze wam sie fartnelo i nie zajdziesz w niechciana ciaze

ciaza jak bedzie to nie bedzie nie chciana...i dobrze wiem ze jeszcze bym nie czula objawow mowilam juz wam to...tylko dla pewnosci napisalam czy przez ten plyn moglabym zajsc

Gość kardashia
Ja powinam mieć okres 3-4 marca.Do tej pory nie mam. Troche bolał mnie brzuch jak na okres ale do tej pory nic...a brzuch bolał mnie juz na początku tamtego tygodnia... Do tego troche bolą mnie piersi szczególnie wieczorami. Myślałam,że ten okres już się w końcu pojawi.Wiem,że ostatnio byłam troche zestresowana to może temu tak się opóźnił ale teraz zamiast okresu leci mi taka biała troszke lepka wydzielina. Nie wiem co się dzieje

Gość Niebieskooka17
Hej. Mam pewien problem. Wczoraj wieczorem byłam u mojego chłopaka i wypiłam ponad 10 kieliszków wódki z popitką soku grejpfutowego. Kochałam się z nim 3 razy a dziś kiedy wstałam 2 razy wymiotowałam. Kilka dni temu kochałam się z nim bez gumki ale to tylko przez niecałą minute. I teraz moje pytanie brzmi : Czy wymiotowałam przez ten alkochol czy może jest to objaw ciązy? Dodam że 2 razy już kiedyś też tyle wypiłam ale na drugi dzień było wszystko wpożądku.

do kardashia dziwię ci się że testu jeszcze nie zrobiłaś-jest duże prawdopodobieństwo co do Niebieskookiej-brakuje mi słów żeby tobie odpowiedzieć-żenada,przeczytaj lepiej co napisałaś