Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej no co jest

Czy to ciąża ????

Polecane posty

Gość załamana nastolatka
nie wiem za bardzo jak zacząć... nie chce się wygłupić bo nie wiele wiem na temat seksu.... jakos mnie do tego jeszcze nie ciągnie.. ale boje sie ze moglam zajsc w ciaze podczas zwyklych pieszczot z chlopakiem... w prawdzie rozmawialam z nim o tym i powiedzial mi ze nie ma takiej mozliwosci bo opanowal sie i do wytrysku nie doszlo... mowil ze jakies sladowe ilosci sluzu czy czegos tam wyszly na zewnatrz ale nie wkladal mi palcow ani nic... dotykalam go i boje sie ze moglam ja przeniesc plemniki w jakis sposob, choc tez jakos wydaje mi sie to niemozliwe... ale to ciagle uczucie ze jestem w ciazy mnie juz rozbraja.... mam zaczerwienione sutki, czuje ciezar w dole brzucha, dosc czesto odwiedzam ubikacje, zauwarzylam takie dziwne pulsowanie w brzuchu nom i mam wrazenie ze brzuch mi sie powiekszyl... od tego zdarzenia uplynely 2 miesiace... po 3 tygodniach zrobilam test i wyszedl negatywny ale itak sie boje ze moglam zajsc... prosze pomozcie mi jakos bo nie wiem co mam o tym wsyzstkim myslec;( jest wogole taka mozliwosc zebym byla w ciazy?

Gość do załamanej nastolatki
Tak, na pewno jesteś w ciąży - pozamacicznej. Zarodek zagnieździł się w mózgu i w wyniku jego wzrostu wypadła Ci piąta klepka.

mam problem. Byłam miesiąc temu na imprezie z piana. Byłam cała mokra tańczyłam z wieloma chłopakami czy jest możliwość zajścia w ciążę przez przemoczone ubranie nasiakniete piana... Mogło tam być nasienie. Błagam pomocy spóźnia mi się okres już 10 dni i nie na objawów że nadejdzie.