Gość Napisano Listopad 29, 2009 oj sashyk przegrywaj przegrywaj, brakowalo mi cie:) jarek sie chwilowo nie ujawnie albo to ja slepa chyba ze sie przeistoczyl w glena b albo jeszcze kogos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 twoja fotka siedzi sobie schowana u mnie na dysku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Heh, nieraz brakuje mi naszego topiku normalnie tyle się działo :D Pani Psycholog już pracuje w zawodzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 ja twoje foty też gdzieś mam :P nie latają już, zapomnieli o Tobie. :( Twój ukochany Dzarek zmienił nicka na Kamecha :> ja też się "uczę" do matury ;) jak tam próbne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 magnolio dostałaś już fote? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Hahahahahahahaha :D:D:D:D I jest jeszzce w jednym temacie , zdaje mi się ze na jakiejś setnej stronie topiku sex analny przyjemnosc czy zboczenie , prowadziłem konwersację i tak jakos tam została :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 No i co jak ją oceniasz? :D A powiedz może z kim tam jestem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Kamecha?:D co to ma być :D A dobrze , dobrze wiesz te z operonu były b.proste :D ale mata hmm gdzieś tak koło15 pkt będzie , mam nadzieję że zdam no i biologiaaaa trza dobrze napisac w maju Nażalowsza będzie mata :P Na próbną z polaka nie przyszedłem bo mi się nie chciało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Hinata- kiedy Ty te posty nabiłaś ?:O A Draża jest ? Przerwe widziałem i kCiuka też - przerwa cos tam zmyśla że na studia chodzi- coś mi się wierzyć nie chce , ona i studia -pfff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Sash i Hinatka jak ja wam zazdroszcze..... wy ma się już mature............ gdyby nie moja głupota ja bym też miał ją w tym roku.............. jedynie pocieszam się tym że może w przyszłym nie bede musiał miec matmy w przyszłym roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 magnolia opisz mi swoje wrażenia :D :D na poczcie oczywiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 ja nawet na rozszerzonym polaku byłam też jestem zdania, że było dość prosto :) no nie mów, że nie oglądałeś DB? :O całe notze nabijałam posty :O Draża jest.. na gygy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Eee a co zes zrobił ? Będziesz miał na stówę tego nie zlikwidują choćby nie wiem co :D Jako tako można ją napisać Czyżbyś był w techinkum czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 pani psycholog radosnie czeka na staz... ej sash zaintrygowales mnie z tym topikiem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 W technikum jestem ale z własnej głupoty mam rok w plecy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 DB-was ist das ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ee tam techinkum fajne jest , masz zawód od razu Pani Psycholog -leczyłaś mnie , więc innych tez wyleczysz :D Ale jakim topikiem ?:D moim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 W sumie to spoko! Zwłaszcza że w tej szkole można właściwie dopiero zaliczac przedmioty na koniec roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 A na jakim profilu w tech jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Boszszsz :O ja też tak chcę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 Dragon ball bazia, może mnie też wyleczysz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 sash kurcze znajdz mi ten topik bo ja slepa... i z czego cie wyleczylam?;> hinatek, chcesz o tym poroamawiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 HInata - czy Ty na bajki patrzysz ?:D , no zupełnie jak moja kolezanka i do tego maluje te japonskie postacie , uprawia mange czy jak to tam sie nazywa Ciebie nie ma z czego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 noo.. :( ale jestem ciężkim przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Magnolio......... teraz masz mnie w całej okazałości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ale co ten mój ?:D On usunięty jest , sam zgłaszałem na śmietnik gdzieś tak w maju chyba :D ZKD go jezzce zakładała tam się rozpoczęły foty z jajami i Panem typu bears Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 Sash --> ja też to uprawiam bardzo to kocham ale nie rysuję :( czasami jak mi odwala odgrywam sceny z anime :) i przebieram się za bohaterki :> i bujałam się w wielu bohaterach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 To Ty masz jakiś fetysz , jestes fetyszystką Hmm jak ktoś ma talent to to fajnie wygląda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 u mnie to podchodzi pod obsesję :P rysowanie? tak :) ja nie mam talentu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach