Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Kuźde muszę iśc na "zmierch" takie fajne ciacho tam gra :D I do tego reklama na Kafeee jest, hehe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 powiedz, że nie masz na myśli Edzia, proszę :O Jacob tez mi się niezbyt podoba, ale już lepszy :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 KUrde na jakimś portalu widziałem zdjęcie te takie na pół rozebrane , łoo matko :D , ciacho jak nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Edziooo - no fuj ! , brzydki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 ohydny :O fuuu :O daj te foty :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Kurde znaleźć nie mogę ale czekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 poczekajcie az w 3 czesci bedzie seth... kurcze pedofilia ;) ale jacob z dlugimi wlosami byl faaaaajny :) taki mrrrr... a edzio ma wlosy na klacie i nierowne sutki :/ w sumie zal mi chlopaka bo wg autorki edzio to superhiper rzystojniak, a tu dupa, pattinson moze i jest przystojny, ale trzeba wybierac ujecia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 prosze, seth http://www.tumblr.com/tagged/Seth+Clearwater ma chlopak potencjal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ohohoho :D . no było podobne tylko klate miał lepszą Jaka pedofilia ? No edzio brzydal ale tamten to wiem że każdej się podoba zresztą 1 była b.fajna zobaczymy tę 2 cześc , trza sie wybrać na nią Zresztą co tu duzo gadać jak był krótko obcięty to lepiej wyglądał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Łoo matko ..... ja ten temat rozpoczełem.... i nie spodziewanie idą trzy strony :D :D :D :D :D ale to co trzeba to już zrobiłem................... prawda Hinateczko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 magnolio........ czy ten uśmiech był na mój post? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 kto jacob? to ja mam zboczenie do facetow z dluzszymi wlosami jednakowoz seth ma potencjal ( jak mu sie zacznie dorastac to bedzie mrrrry) sash ja moge z toba obejrzec 3 raz ;) chcialabym zobaczyc twoja mine na tej scenie jak Aro bedzie patrzyl Alice w mysli jak pwie ze przemiani belle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Nęci Cię moja rekacja :P Możesz ja przewidzieć , powiedz co wg Ciebei by sie stało :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 tak jest, Pinokio baz, i ja mam to zboczenie na dłuższe włosy :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Długie są brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 jak zadbane to ładne ;) półdługie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 No połdługie to jeszcze oblecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 i asymetryczna grzywa na jedno oko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 ja nie mowie o wlosach do pasa, tylko otakich jakie mial jacob, do ramion, albo krotszych troszke no u nas w obu kinach polowa widowni lezala ze smiechu :) to bylo takie " ooooohhhhahahaha" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach