Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentny i mądry człek

Do magnoli i Hinatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kuźde muszę iśc na "zmierch" takie fajne ciacho tam gra :D I do tego reklama na Kafeee jest, hehe:P

powiedz, że nie masz na myśli Edzia, proszę :O Jacob tez mi się niezbyt podoba, ale już lepszy :>

KUrde na jakimś portalu widziałem zdjęcie te takie na pół rozebrane , łoo matko :D , ciacho jak nie wiem :D:classic_cool:

Gość
poczekajcie az w 3 czesci bedzie seth... kurcze pedofilia ;) ale jacob z dlugimi wlosami byl faaaaajny :) taki mrrrr... a edzio ma wlosy na klacie i nierowne sutki :/ w sumie zal mi chlopaka bo wg autorki edzio to superhiper rzystojniak, a tu dupa, pattinson moze i jest przystojny, ale trzeba wybierac ujecia ;)

Ohohoho :D . no było podobne tylko klate miał lepszą Jaka pedofilia ?:classic_cool: No edzio brzydal ale tamten to wiem że każdej się podoba zresztą 1 była b.fajna zobaczymy tę 2 cześc , trza sie wybrać na nią Zresztą co tu duzo gadać jak był krótko obcięty to lepiej wyglądał

Gość
kto jacob? to ja mam zboczenie do facetow z dluzszymi wlosami jednakowoz seth ma potencjal ( jak mu sie zacznie dorastac to bedzie mrrrry) sash ja moge z toba obejrzec 3 raz ;) chcialabym zobaczyc twoja mine na tej scenie jak Aro bedzie patrzyl Alice w mysli jak pwie ze przemiani belle ;)

Nęci Cię moja rekacja :P Możesz ja przewidzieć , powiedz co wg Ciebei by sie stało :D :P

Gość
ja nie mowie o wlosach do pasa, tylko otakich jakie mial jacob, do ramion, albo krotszych troszke no u nas w obu kinach polowa widowni lezala ze smiechu :) to bylo takie " ooooohhhhahahaha"