inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Dalej chcecie to.......... o ......... co ...... mnie prosiłyście? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mamy juz Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 i tak nie dasz to po co pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POCAŁUJ NAS W DSUPĘ Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Pomarańczo wypad ;)............ mówie o swojej fotce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WIDZIAŁAM cIĘ JESTEŚ Napisano Listopad 29, 2009 brzydszy od musztardy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 Pinokio:D nie rozmyśliłam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 a co? dasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Tak dam..... magnolio napisz na poczte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 no nareszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ale najpierw mam do Ciebie prośbe magnolciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Hinata -świntucho o co go prosiłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Sash :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 słucham Pinokio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 Sash, lizaka chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 magnolio zajrzyj na poczte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Dobry wszystkim Taaa...świntucha stara :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 sash :* o naga fote ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Basieńka:* Że wy tu tak wszyscy siedzicie :D Z ta z kazdym dniem jeszcze tu bryka czy już nie ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 Sash chciałam chupa chupsa tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ale co nie dał Ci ? Jednak czegoś Ci brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 brykała niedawno ale rzadko bywa, tęsknię za nią :( no wiesz, my przegrywamy, nie to co Ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 29, 2009 czasami bywa, ale rzedko juz wlazisz ty czasem na gygy? hina ja mam cale wiaderko chupachupsow, lubisz mnie? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 magnolio..... jeszcze dziś dam Ci fote ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 żeby tylko tego ale jak nie on to kto inny da :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZÓÓÓZIA 0 Napisano Listopad 29, 2009 ja tez chce tak dla zasady:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 baz, loffciam nawet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ja nie wlaźiłem na gy gy od baaardzo dawna , zreszta nei używam , brak mi czasu normalnie teraz , zreszta nie chce mi się Zajmuję się karierą naukową [czyt.nauką do matury Foty z k.d nadal mam na dysku ach te stare dzieje na Kafeee Mi też jej brakuje A moje foty nadal latają ?:D Jak tam Jarosław ? No ja nie przegrywam , ale wiesz jeszcze przed wakacjami przegrywałem codziennie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Listopad 29, 2009 Pinokio ale wiedz, że jak dzisiaj jej nie dostanę to osobiście urwę ci coś..:P np ucho:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach