Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubert_k

Co kupić małemu na pierwsze urodziny?

Polecane posty

Gość hubert_k

Witam drogie Panie :) Mam spory problem. Zostałem zaproszony na pierwsze urodziny synka mojej kuzynki, którego widziałem może 4 razy życiu. I ogólnie mój to by było na tyle moich kontaktów z dziećmi. Nie wiem co takie dzieci robią jak mają rok, czym się bawią, co może je zainteresować? Proszę, drogie Panie poradźcie co byście kupiły rocznemu chłopakowi na urodziny. Z góry dziękuję, Hubert

Gość astonka_martinka
Może zapytaj rodziców co by się małemu przydało? Żebyś nie kupił już czegoś co ma.

Gość hubert_k
Chyba nie o to chodzi w urodzinach, żeby kupić coś co się przyda, nie?

Mój synek dostał w prezencie na roczek dużą wywrotkę firmy Wader i od samego początku do dziś jest to jego ulubiona zabawka:)

Gość hubert_k
O, dzięki za pierwszy pomysł :) Ktoś jeszcze?

Gość nie widzę w tym niz złego
A imie Natasza jest swiete czy nie?

Gość hubert_k
Hmm.. Myślałem od czymś do 50 zł.

Gość kup coś rodzicom
małemu to jeszcze dokładnie zwisa....

Gość hubert_k
Może i zwisa, ale nie chcę kupować niczego praktycznego (w sensie dla rodziców), bo nie od tego ma się urodziny. Może za kilka lat przypomni mu się zabawka od wujka ;)

Gość hubert_k
Nie wiem czy mnie rodzice nie zabiją za taką wielką zabawkę. Mają malutkie mieszkanko i jeszcze im takich rzeczy brakuje :P

Gość kamienna anna
tel komorke z fisher price

Gość hubert_k
Ta ostatnia byłaby dobra.. A faktycznie dzieciaki to lubią?

Naprawdę,mój synek od początku jest nią zachwycony:) albo wsiada i chce żeby go wozić albo sam ja sobie ciąga(przywiązałam mu sznurek),albo pakuje tam miski ,klocki i inne zabawki,pakuje i rozpakowuje:) W sumie jest to jedyna zabawka(a ma ich sporo),która jest w stanie go zająć na dłuzej niż 5 minut:) Jeszcze taką znalazłam: http://www.allegro.pl/item805681033_wader_multi_truck_wywrotka.html

w Tesco jest Garnuszek na klocuszek z FIsher Price kosztuje 80zł ale do godz 24 jest promocja na zabawki -20%

Gość kamienna anna
dzieci uwielbiaja: - komórki, - piloty do tv; - garnki. mam rocznego synka to wiem. uwielbia sie tez bawic takim pociagiem z fisher price, w tesco kosztuje 172zł. ale komórką będzie zachwycony

Gość hubert_k
Może za stary jestem, ale ja to bym wolał dostać jakąs wyścigówkę niż wywrotkę :P

qrde wcieło mi połowe :( miało być że w Tesco jest promocja na zestaw z Wadera - 50% Spora wywrotka z samochodem za 30zł

Gość ludzie czy wy macie nierówno
pod sufitem?! DZIECKU ROCZNEMU KOMÓRKE?!!!!!!!!!??????

Gość depesza 24
ty masz nierowno idiotko komorke zabawke z FP :O

mój Synek moją kom uwielbiał, ale Słuchaweczki z FP za nic nie chciał :( a może zabawki do wanny?

A mój mały ma 3 komórki zabawkowe,jedną to taką naprawdę świetna jak prawdziwy telefon składany i nie chce się nimi bawić:)za to prawdziwymi telefonami jak najbardziej:P A na resoraki to jeszcze przyjdzie czas:) Ach i jeszcze jedna zabawka która go kręci to motor,ale sam się nie bawi tylko przynosi mi i mam robić"wziuu,wziuuu":P

Gość hubert_k
Hmm.. Może jestem za bardzo konserwatywny, ale chyba też nie kupiłbym dzieciakowi komórki. Niby zabawka, ale po co się ma przyzywczajać. Rozwala mnie widok dzieciaka siedmio czy sześcioletniego gadającego przez komórkę :/

Gość hubert_k
A gdzie najlepiej zakupić takie zabawki? Na allegro czy taniej będzie w jakimś hipermarkecie (np. Tesco)?

Teraz to chyba w marketach taniej. Przed mikolajem zawsze sie jakieś promocje trafią. Dla roczniaka fajnie się sprawdzają różnego rodzaju kostki zwane eudkacyjnymi ;)