Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk000024

pomysł na oświadczyny

Polecane posty

Gość Patryk000024

Hej jestem w 3 latnim związku i na świeta chciał bym się oświadczyć dziewczynie. I tu poszukuje jakiejś porady/porad na temat jak to zrobić... za wszystkie sugestje, porady dzięki

Gość drogi patryku
najlepiej schowaj go w jakimś romantycznym miejscu np w grocie nestle vel. oku saurona :D

Gość hmmm to zalezy od tego
czy wolisz jakoś bardziej tradycyjnie, czy ekstrawagancko. Jak tradycyjnie, to kupuj pierścionek, kwiaty i na kolana:) z ekstrawaganckich pomysłów: w moim mieście jeden facet oświadczył się dziewczynie w kinie przed seansem:) dogadał sie wczesniej z kierownictwem i przed filmem wyszedł na scenę z kwiatami i do mikrofonu oświadczył się:) dziewczyna była w kompletnym szoku, ale po odpowiedzi i minie wnioskuję,że była zachwycona

Gość Patryk000024
hehe jak to ten temat co wygooglowalem to odpada :) ale i tak pozdrawiam

nie wiem co wygooglowałeś, ale powodzenia i duuuuuuuuuuzo weny twórczej:) pozdro

Gość Patryk000024
no od tych zarczyn w grocie nestle, a co 2 propozycji to nie wiem czy robić to publicznie czy klasycznie spytac sam na sam...

Ty znasz swoja dziewczynę lepiej niż my i powinienes wiedziec co by jej bardziej odpowiadało... nie wszystkie kobiety lubia takie publiczne "wystapienia"...ale są i takie które zdecydowanie wolą takie niespodzianki

Gość jakas romantyczna randka
i wtedy zapytaj takie moje zdanie :)

Gość Patryk000024
nigdy się nie oświadczałem..dlatego w sumie pytam kobiety mam niby plan ale nie wiem czy cos takiego jej się spodoba

Gość chyba lepiej po męsku
tradycyjnie a nie robić z siebie pajaca publicznie. Oczywiście nie musi to być pijacka melina , może to być bardziej adekwatne miejsce np restauracja czy wspólna kolacja , podczas spaceru czy innych przyjemności .

Gość Patryk000024
no własnie myślałem podczas wspólnego spaceru podczas że tak powiem nie zwykłej randki

Gość czemu niee
a dokad ten spacer? Jesli sie kochacie kazdy moment i chwila bedzie dobra i nie trzeba do tego niewiadomo czego. A wlasnie co teraz sie kupuje na zareczyny? zloto? platyna?

Gość samotna_kruszynka
dziwie sie ze pytasz tutaj o takie rzeczy,nie znasz swojej laski?? no ja np niee chciałbym zeby mi sie facet jak pajac oswiadczyl w kinie czy na jakims bilbordzie bo o takim pomysle tez gdzies czytalam.

Gość mężczyzna prosty do bólu
A to nic dziwnego że się tutaj pyta. Trafić w kobiece pragniena jest często trudniej niż w lotto , a zapytana oczywiście nie odpowie.

Gość hbgyir
A ja właśnie marzę o czymś takim szalonym:) nie wiem... kino, statek, pełno ludzi:) Ty najlepiej znasz swoją dziewczynę, a jak widzisz, zdania są bardzo podzielone...

Gość nie.zareczona
Ja tam bym odpowiedziala gdyby zapytal ale On nie pyta.. ;)

Gość samotna_kruszynka
no własnie trudno trafic w kobiece pragnienia,ale łatwiej chyba trafic jemu bo on zna swoją kobiete i powinien wiedziec co ja może zachwycic bardZiej niz my którzy jej nie znamy.kazda kobieta ma inne pragnienia,marzenia,inny temperament,osobowosc,przynajmniej bys cos powiedzial o swojej kobiecie to moglibysmy mu doradzic.

Gość mężczyzna prosty do bólu
szalone rzeczy dobre są w kinie. Można sobie nawet skoczyć wspólnie na bungee, ale czy to coś zmieni ?

Gość juz zona...
Spacer to fajny pomysl, tylko,ze teraz jest ziiimno...A moze zabralbys ja na jakas romantyczna wycieczke (np. Kazimierz nad Wisla, albo co tam jest blizej Was) i tam do kawiarni/restauracji.. I nie zapomnij o kwiatkach, chociaz jednej rozy.

Gość steff
samotna_kruszynka ma racje moze napiszesz jaka ona jest i cos razem wymyslimy

Gość czemu niee
a w jakim miescie te zareczyny

Gość dsrrrrrrrresrges
ja jestem w związku 6 lat i oświadczyn nawet nie ma na horyzoncie zazdroszczę :)