Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezsenna22

ja tego nigdy nie zrozumiem

Polecane posty

jaka trzeba miec chora glowe.... 3 lata temu chodzilam bardzo krotko z pewnym gosciem. Niewyszlo nam z jego winy. Potem ja juz kogos mialam on tez ale zawsze jakos szukal kontaktu sie mna interesowal. ostatnio sie spotkalismy i narobil mi troche balaganu. Nierozumiem tylko jednego. Jestem sobie na imprezie i pech chcial ze on tez byl. Niedaje mi sie pobawic. Sala miala dwa pomieszczenia gdzie nieposzlam on lazil za mna. Potrafil usiasc na lawce opodal i sei gapic ta mina zbitego psa.Czemu faceci sa tacy zalosni. O co chodzi...to jest chore...

Gość mi teżżż
mój były nie daje spokoju. Co kilka tygodni dzwoni (nie odbietam),to pisze,czy się z kimś spotykam. bada sytuację. Olej go.

wiem tego sie juz domyslilam tylko po co te maslane oczy i sledzenie detektywa? to jest troche chore...

Gość mi teżżż
Po to,żebyś Ty nie miała lepiej niż on. On nikogo nie ma (jak się domyślam) i nie chce,zebyś Ty kogoś miała. Wolałby,zebyś go wielbiła, a on Tobą pomiatał. Zwyczajny pies ogrodnika.

no to ma sens nawet spotkalismy sie mies temu bo bardzo nalegal mamil ze chce zebysmy sie zeszli itp potem i tak to speird...wiec teraz wraca do starej taktyki nie nie ma nikogo podobno on zerwal dwa mies temu z nia ale jemu juz nie wiara....nie bede go wielbic mam dla kog zyc chce tylko takie zachowanie zrozumiec...po co to robi...i tak nic z tego nie ma

Gość mi teżżż
Nic z tego nie ma,ale jest chory na głowę. Uwierz mi. Mój by ly to psychopata.

kolezanko a ty masz kogos teraz? dlugo juz ten twoj Znajomy cie tak meczy? jak sobie z tym radzisz?

Gość mi teżżż
Nie mam nikogo,ale kręcą się wokół mnie mężczyźni. On ma duzo zjnajomych,wiec,jak ktoś mnie zobaczy z kolegą,od razu do niego dzwoni. Byłam z nim 8 lat... Staram się nie myśleć,bo inaczej bym przepadla.

a ja mam juz prawie 2 lata moj facet on mi to wybaczyl. mialas bardzo dlugi staz. ale ja sie umywam on powinien takie akcje robic obecnej bylej oni byli razem ponad 2 lata ja kiedys z nim jakies dwa mies wiec oni sie lepiej znaja tak mysle

on jakos sie zakumplowal lepiej z pewnym moim kolega z tej samej miejsc jakies pol roku temu na imprezie ten jego kumpel mnie zobaczyl z moim facetem i wiesz ze za pol godz mojn eks juz tam byl z ta swoja jeszcze wtedy? i oczywiscie stal jak najbardziej w zasiegu wzroku./...