Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nimfka20

nieregularny okres a antykoncepcja

Polecane posty

Gość nimfka20

Byłam oststnio u ginekologa isie pytał o moj okres. No powiedziałam ze nieregularny (od kad pamietam to mam nie regualrny)(a zdaza mi sie nawet nie miec przez caly miesiac, z tym ze ostatnio jakos mam tak ze okres mi sie zaczyna tego dnia co skonczył mi sie ostatni) no i powiedział zebym przyszła za miesiac i przy okazji okresliła sie co z tym fantem zronic... a mianowicie czy tabletki antykoncepcyjne czy jakis inny sposob. No i wlasnie jestem w kropce. Bo nie wiem. Jedni mi odradzaja ze organizm sobie zniszcze za mlodu (mam 20lat) i wogole... A i nie wiem bo skoro tyle lat zylam z ta nieregualrnoscia ze ona stala sie dla mnie normalna. I czy ta nieregualrnosc faktycznie swiadczy o złym stanie gospodarki hormonalnej w moim organizmie? No nie wiem.. decydowac sie czy nie? Wiem ze to moaja decyzja ale inne moje kolezanki nie stosuja takiej antykoncpecji i nie wiem jak myslec. A i mam partnera z ktorym kochamy sie bez zadnych zabezpieczen a wtedy antykoncpecja byla by jedynym zabezpieczeniem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować