Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakapiorek

Seks, a zmeczenie

Polecane posty

Od pewnego czasu mój facet nie ma ochoty na seks. Wiem, że praca go wykańcza. Haruje jak wół mieszkamy w anglii, ale wczesniej kochalismy się prawie codziennie. Rozmawiałam z nim, ale w kółko macieju o tym zmęczeniu. Może mieć kogoś na boku? Bo nie wierze że 21 letni facet wogole nie mysli i nie chce seksu. POMOCY!

Gość nimfka20
Hmm.... moze faktycznie przemeczony. Ale moj jak jest zmeczony to tylko polozy sie do lozka i juz spi. I chociaz miedzy nami 10lat roznicy to On zawsze ma ochote na seks, a tez ciezko zapierdziela przy swojej pracy (bo praca fizyczna). A rozmawialiscie na ten temat?

Gość nimfka20
Oj zapomnialam ze rozmawialiscie... :/ A pytac sie czy ma kogos na boku to moze go jdynie rozdraznic prawdopodobnie. Ej a moze ma jakies problrmy ze "swoim"? Jakies zapalnie albo cos. Roznie bywa a dla niego moze byc to krepujace. A jak dlugo juz sie nie chce kochac?

Gość a ja nie pracuje ciezko a tez
nie mam ochoty na seks i jestem wiecznie zmeczona :-( i co mam robic?

a jeżeli miał by jakieś zapalenie ból to by poszedł do lekarza nie krepuje się z fujarką na wierzchu. Czesto chodzimy po domu na golasa :D

Gość nimfka20
uuu to juz sporawo :/ Moze to co zaproponuje to bedzie nie fair ale moze wez go kontroluj? sprawdzaj kieszenie, komorke... To tak tylko po to by upewnic sie czy Cie nie zdradza.

Gość nimfka20
Meska plec dziwne stworzenia :P

znajoma mówiła mi, że widziała go z jakas kobieta, ale rozmawiałam z nim i mówił że to kolezanka z pracy. a co do seksu to rano kiedy jest wypoczety i naprawde juz klekam i błagam..

Gość nimfka20
Heh a co mial powiedziec? :P Ale nie no moze prawde powiedział.

"Carrefour ułatwiamy życie ja mam podobny problem - z tym ze to ja nie mam ochoty na seks, pracuje po 11h dziennie, czasem 5 dni w tygodniu. Przychodze do domu i padam jak mucha do lozka. Moj facet chce sie kochac a ja po prostu nie mam na to sily.. jak temu zaradzic? Kupic jakies tabsy na energie w aptece?" Mój facet pracuje fizycznie od 6.30 do 19.00. Ale nie zmieniał pracy pracował tyle samo i kochalismy się codziennie. Zmienil sie tylko jego kierownik i może on katuje tak pracowników.. No niewiem

niedlugo wracamy do polski na świeta, wtedy bedzie miał troche wolnego odpocznie, i mam nadzieje że wróci mu werwa :] Dzieki za komentarze ;)

Gość gość
nie wiem jak to jest z facetami ale ja jak pracowalam na kasie po 10 godzin dziennie musialam wspomagac sie tabletkami feminam libido dla kobiet praktycznie przed kazdym stosunkiem

Gość gość
I po co było sie ry/pać

Gość Cleo1976
Tak.Zarówno u kobiet jak i u mężczyzn stres i przemęczenie mogą zmniejszać ochotę na seks.Mężczyzna to nie maszyna.