Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusss

Co kupić dziewczynie na mikołajki?

Polecane posty

Gość mariusss

Witam Idą Mikołajki.... macie może jakis pomysł na prezent dla dziewczyny? Jestem z nia ponad rok, i w sumie wszystko co potrzebne to ma :) albo kupuje na bierzaco :) i nie wiem co moglbym kupić na mikołaja - do 50 zl

Gość moze zrob cos sam

Gość kulki gejszy lub
lubrykant analny :). Ew coś co lubi, czym się pasjonuję.

Gość tragedia w pięciu aktach
lepiej znasz swoją dziewczynę niż my prezentów nie kupuje się zgodnie z płcią, tylko zgodnie z gustem obdarowywanej osoby

Gość ksiazke plyte bilety do kina
wino i czekoladki, smieszne zele do kapieli np z Galerii Centrum, moze jakis wielki recznie robiony szalik na zime, ocieplacze na uszka. zalezy co lubi

Gość sasiadkaaaaaaaaaaaaa
do 50zl to ty sobie kup rozum

Gość vdgdgdgdgd
kup sobie zestaw seksi bielizny i pokaż jej jak będziesz już chciał jej ładować po samem migdały

Gość mariusss
wiedzialem ze nie uniknę glupkowatych odpowiedzi, ale dziekuje osobom ktore napsialy cos normalnego, mysle ze pomysl z zelami do kapieli jest fajny :) a niestety tylko do 50 zl bo moja dziewczyna dzien pozniej ma urodziny a 3 dni pozniej mamy rocznice wiec niestety jeszcze boze narodzenie mnie czeka i nie stac mnie na wiecej :) ale na pozostale okazje juz mam prezent :) czekam na dalsze propozycje :) mysle ze nie tylko ja na tym skorzystam

Gość warga8
biżuteria to super pomysł :) ja tez w tym roku czekam na biżuterię :D:D a dokladniej na pierścionek hihihh

Gość ghkjh
może kup jakas książkę? teraz poradniki są na czasie

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bukiet róż

Gość okropne są te dziewczyny
które bez przerwy domagają się prezentów i wynajdują wciaz nowe okazje, a to urodziny, imieniny, święta, rocznica :D współczuję chłopie, ja nie robie prezentów i nie lubię ich dostawac, bo to zawsze zobowiązujące i wprawia w zakłopotanie, nie wystarczy byc dla siebie tak zwyczajnie i na codzień dobrym, być w porzadku wobez tej drugiej osoby i samego siebie ? po cóż fanty ?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bukiet róż

na mikołaja bukiet róż? ktoś tu ma coś z głową biżuteria jak najbardziej ale nie taki tandetny badziew jak ta powyżej z drucików :O srebrne kolczyki czy łańcuszek już kupisz za 50 złotych

Gość mariusss
akurat ja wyniosłem z rodziny celebrowanie roznego rodzaju okazji, moja dziewczyna tez na szczescie i lubimy świętować jakies nasze wspólne okazje. jes to dla nas przyjemnoscia... a prezenty nie muszą być drogie :) wystaczy pamięć albo jakas drobnostka.... mysle ze nie odbieram szukania, kupowania i odkladania pieniedzy jako koniecznosc tlyko jako radość ze moge zrobic komus przyjemnosc i wzajemnie:) hmmm bukiet roz to raczej nie na mikolaja :) nie zmiesci sie pod poducha hihih

Gość najlepiej z brylantem
50zł to byle gówno kosztuje , tak 1000 - 4000zł to rozsądny przedział cenowy.

Gość hgyju
bizuteria recnzie robiona jest teraz drozsza niz srebrna :) to dzielo sztuki

Gość mariusss
Dziękuje za pomysły :) dużo niby oczywistych ale jednak dały mi do myślenia.... jestescie super :) A wy co kupujecie?

Nie wiem co lubi Twoja dziewczyna i jaki ma gust, ale żeby nie strzelić jakiejś gafy z prezentem, który się jej nie spodoba, podaruj jej np. kalendarz. Ale taki z waszymi wspólnymi zdjęciami. Skoro jesteście ze sobą rok, to wybierz z każdego miesiaca jakieś zdjęcie, ktore dobrze Wam sie kojarzy (sprawdź sobie ofertę na superoto.pl, może Ci się coś spodoba). Jak na razie sama dałam taki prezent, teraz czekam, że ktoś mi się odwdzięczy:)

Gość gość
zrób jej miły podarunek i kup jej takie gumy Orbit z Waszym wspólnym zdjęciem na opakowaniu, poszukaj tutaj http://www.jedz-pij-zuj.pl/