Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiosna2010

walka perfekcjonistki o figurę

Polecane posty

Na początku chcę zaznaczyć, że tytuł ma charakter żartobliwy, nie jestem perfekcjonistką, bo szczerze mówiąć lubię jeść. Moje ulubione potrawy w kolejności to - lazania - sałatka jarzynowa - makaron ala carbonara - pizza Jednakże ważniejszy jest dla mnie wygląd niż jedzenie, niedużo ważniejszy, ale jednak:D Czyli jestem w stanie poświęcić pyszne potrawy na rzecz fajnej figury. W ciąży należy przytyć, i jeść na co ma się ochotę, podczas karmienia zaś nie wolno się odchudzać - to podstawa, ale... POTEM KONIEC dieta ćwiczenia i reżim gorszy niż u Fidela Castro!!! Gdy moja waga stanęła na 66 kg i nie chciała za nic ruszyć, przeprowadziłam zmasowany atak! mój plan dietetyczny: I FAZA - GŁODÓWKA 3 DNI 3 dni herbata z pokrzywy, herbata oczyszczająca DietaFit + łyżka oleju lnianego lewatywy cytrynowe IIFAZA - DIETA 1 MIESIĄC nie więcej niż 1000kcal produkty diety strukturalnej + moje ulubione sztuczki czyli grejpfrut, herbata zielona, jogurt Activia IIIFAZA - PERFEKCJA Dieta + ulubione potrawy raz w tygodniu:D:D:D:D:D:D:D

Głodówka za mną!:D zakończona sukcesem, oczyściłam się z kłębowiska robali i oczyściły mi sie migdałki. 1 dzień diety sok z buraka, marchwi, jabłka, mandarynki, grejpfruta zrobiony w sokowirówce 3 razy dziennie 2 dzień diety śniadanie - owsianka na wodzie obiad - zupa z warzyw na wodzie podwieczorek - orzechy, winogron kolacja - pół kromki chleba razowego z sałatką jarzynową, jogurt

cześc, Ja chce zrzucic 5 kg, dziś zaczęłam i chętnie sie przyłacze. mam 170 cm, waga 64,9 kg. Od dwóch dni ćwicze 8 min abs i legs, nie powiem nogi czuje;) A od dzis dietka:) Jak narazie zjadłam owsianke a teraz popijam wode:) Za 4 tygodnie mam wesele w swieta mam nadzieje, ze choć 3 kg zleci:) Pozdrawiam:)

U mnie teraz przerwa na kawke, oczywiscie bez cukru;) ale siedzę w pracy i mi sie usypia i cały czas popijam wode niegazowana, po przyjsciu do domu muesli z jogurtem naturalnym i ćwiczonka wieczorkiem:) Jak mnie zassie to zjem jabłko, musze skurczyc żoładek;]

u mnie na razie nieźle, owsianka mnie trzyma, piję ziółka zastanawiam sie nad jakimś dietetycznym daniem z sera białego, bo mam w lodówce ale nie chcę go jeść samego

Popijam cały czas wode, juz ponad 1,5 litra poszło. O 15 do domku i zjem wkoncu to muesli z jogurtem:) i jabłko:) Ssie mnie ale sie nie dam:)

zalewasz wrzątkiem poprzedniego dnia, a rano albo dolewasz ciepłej wody i mieszasz albo podgotowujesz, zalezy czy jesteś stary czy młody:D wczoraj owsianka ser biały z 2 łyżkami sałatki jarzynowej, pomidor, 2 kromki razowca winogron jogurt nawet czułam się pełna:D

7 dzień - ROZPUSTA owsianka jogurt 2 kromki razowego z serem żłtym kubek chilli con carne 2 jabłka chrupki kukurydziane dziś znów dieta...

Gość a ja kocham to
hej moge sie przyłączyc ??? moj cel to schudnac 8 kg zaczełam od dzisiaj