Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja990

Ciąża?-chyba nie mozliwe?

Polecane posty

Gość alicja990

Witam Ostatni okres miałam 4 listopada ostatnio mam nieregularny od 29-32 dni.Wczoraj kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia oczywiscie skonczył we mnie.Z moich obliczen wynika ze jestem przez okresem wiec nie mozliwe chyba by to były dni płodne prawda? Chciałam sie upewnic:))

Gość w rosyjskiej ruletce nigdy
nie ma pewności

Gość alicja990
nie ma pewnosci?? z tego co wiem to dni płodne są po okresie i trwają ok tydzien,a w nieplodne w ciąże sie przeciez nie zajdzie

Gość skoro jestes pewna
to po pytasz o zdanie na forum? ja tez niby mialam nieplodne a teraz mam 10mies core. ale ja juz taka pewna nie byla. wzielam tabsa ale nie zadzialal.

Gość nikk27
dziewczyno ile ty masz lat że jesteś taka naiwna?

Gość do alicja 1990
Możesz być w ciąży ale prawdopodobieństwo jest małe. Nie jest prawdą, że dni płodne trwają tydzień ani że są zaraz po okresie. Polecam lekturę książki do biologii albo jakiejś odpowiedniej strony internetowej.

Gość alicja990
heh niby dlaczego naiwna?? napisałam ze chciałam sie upewnic a nie ze jestem pewna dlatego pytam! czytałam wiele stron o tym nie potrzebuje juz ksiażek od biologi;] na jednej nich pisalo ze nie mozna nawet 3 dni przed okresem zajsc w ciąże i sam ginekolog to potwierdził;]

Gość do alicja 1990
Sama piszesz, że masz cykle nieregularne. Nie wiesz, kiedy te 3 dni przed okresem wypadają. Pewności nie ma...

a nie doczytałas że dni płodne sa nie po okresie, tylko na ok. 14 dni przed KOŃCEM cyklu? :-> jak masz cykl 30 dni to raczej to nie bedzie od razu po okresie :) i nei doczytałas że owulacja moze sie przesunąć?... generalnie jednakże masz rację, przed okresem sa dni niepłodne.

Gość wierra 333
skoro piszesz ze mozna zajsc nawet 3 dni przed okresem i ze potwierdzil Ci lekarz to skad jestes taka pewna ze dzien w ktorym sie kochalas byl dniem nieplodnym?

Gość alicja990
wierra napisałam ze NIE MOZNA czesto choruje jestem w trakcie brania antybiotyków dlatego pytam czy to moze byc ciąza poniewaz nie wiem czy dalej brac lekarstwa