Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka0010

wymioty w 14tc????????!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Anka0010

hej nie wiem co mi jest, dzisiaj od rana wymiotuje, ckolowiek bym nie zjadla to po jakis 20min ide to zwrócić, nawet po zwyklej herbacie!! teraz boje sie czegokolwiek zjesc... obecnie zaczynam 14tc tzn ze dzis wlasnie zaczyna sie tez II trymestr dodam, ze wczesniej czulam sie dobrze i ani razu nie wymiotowalam, na poczatku mialam tylko mdlosci ale to przeszlo po jakis 2-3 tyg.. Nie mam pojecia dlaczego akurat teraz mnie wzielo na wymioty, wczoraj byla wszystko ok.. boje sie, ze to cos zlego.. Prosze mamuski doradzcie cos w tym sprawie..

Ja czasem wymiotuje a zaczynam wlasnie 8 miesiac-w ciazy to norma,mysle ze jutro bedzie lepeij tym czasem sie troszke przeglodz dzis i sporo pij wody...

Gość No niestety
tak bywa... Ja wymiotowałam prawie całą ciążę, zaczłam w 6 tygodniu skończyłam w 16, a potem ze zdwojoną siłą nawrót w 20 tygodniu. No i tak do porodu w 41 tyg...

Gość Anka0010
dzieki za pocieszenie mam nadzieje, ze bedzie dobrze :) mam jeszcze jedno pyt ile Twoje malenstwo mialo mm w 13tc?? moj ma tylko 6cm i zastanawiam sie czy to nie jest za malo...

Gość pysiaqowa
nie stresuj sie..ja zaczelam wymiotowac w 12 tygodniu i tak do ósmego miesiąca:> za to przytylam tylko 9 kg:) Mała zdrowa i teraz duza że hejjj:)

Gość pysiaqowa
moja jak sie urodzila wazyła 2700...a teraz wieksza od niejednego roczniaka;)