Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolalala biedna

do studentow..

Polecane posty

Gość łolalala biedna

hej, czy skladaliscie podanie o stypendium ? ile mozna na to czekac ?? zlozylam juz dawno, ulatalam sie na maxa zeby zebrac wszystkie dokumenty, chociaz i tak musialam im jeszcze dosylac.. mialo byc w listopadzie a tu nic, na koncie pustki. a jak u innych ? dostaliscie juz pieniazki ?

Gość łolalala biedna
podnosze

Gość a może zwyczajnie
Ci tego stypendium nie przyznali...? brałaś taką możliwośc pod uwage w ogóle? :P

Gość łolalala biedna
a to mozliwe ? jezeli nie przekroczylo mi jakiejs tam kwoty. dwa razy zawracala mi glowe zebym cos tam dosylala, latalam. kurde musza mi przyznac. no nie bralam takiej mozliwosci

Gość jakajaka
u mnie miało byc wypłacane stypendium pod koniec pazdziernika ale bedzie wypłacane w grudniu na stronie uczelni zobacz czy ci przyznali

Gość łolalala biedna
dzieki, moze tam cos pisze. chociaz mowili ze bedzie lisdta wywieszona w szkole. ale sprawdze. ale mozliwe jest ze jeszcze nie przyznali decyzji tak ?

Gość jakajaka
ale przeciez decyzji nie wyslą poczta do ciebie musisz spr na stronie uczelni ale w szkole tez pewnie wywiesili

Gość łolalala biedna
ale w szkole nie ma, dlatego pytam jak jest w innych szkolach ? czy juz dostali i ile mniej wiecej czekaja