Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w ciąży

PORÓD W IMID OPINIE

Polecane posty

Gość mama w ciąży

prosze o informacje czy któraś z Was rodziła w IMID i jakie są opinie

Gość Aaanuuuulaaa..
ja rodziłam w IMID 7 listopada :) co prawda zależy kto czego oczekuje, ale ja większych zastrzeżeń nie mam. Czysto, personel ok.

Gość mama w ciąży
tak naprawdę nie oczekuję opieki na poziomie szpitala prywatnego , bardziej interesuje mnie opieka nad dzidzią , a i tak mam planowane cc więc to bez różnicy gdzie będę rodzic

Gość mama w ciąży
czy naprawdę nikt nie rodził w tym szpitalu

Gość Aaanuuuulaaa..
dzidzia jest z Tobą 24 godz na dobę. Pielęgniarki kąpią dzieci i zajmują się pępkiem. Pozostałe rzeczy przy dziecku robisz sama. jako, że to moje pierwsze dziecko miałam sporo pytań, personel jest pomocny. Fakt czasami był taki sajgon na oddziale, że jak poprosiłaś pielęgniarke przychodziła dopiero po np pół godzinie, ale generalnie nie mam zastrzeżeń. Mają tam sale pojedyncze i wiem, że były kobiety, które np na dwie doby po porodzie brały pojedynczą salę i dodatkowo ściągana była jeszcze jedna pielęgniarka na dyżur któa zajmowała się tylko tą kobietą po porodzie (oczywiście dodatkowo płatne)

Gość mama w ciąży
bardzo dziękuję za odpowiedz a jak to jest po cesarce moze wiesz cos na ten temat i jesli nie mam tam lekarza to jak zalatwia sie porod

Gość mooie
Ello, rodziłam w IMiDzie 24 listopada :) Porodu się raczej nie załatwia - po prostu przyjeżdżasz i rodzisz. Po cesarce tez dostajesz od razu maluszka i jestes z nim 24 h, więc dobrze, jak ktos z Toba będzie na początku bo ani się nie schylisz a i podnieśc sie ciężko. Na bloku porodowym są 2 sale 1 osobowe i 1 3-osobowa. Na położniczym sale 2-6 osobowe, wyposażenie oko jak to w szpitalu :) Panie położne baardzo pomocne, chyba tylko 1 mi nie przypadła do gustu. W pn, śr i pt na oddziale jest doradca laktacyjny. Łazienka wspólna, ale w miarę często sprzątana. Można wkupić po porodzie salę 1 osobowe - ale one są na patologii ciąży i ginekologii a nie na górze. Szpital polecał, poród był ciężki ale dzięki pomocy położne i lekarza udało się sn :) Opieka nad maluszkami super, chuchają dmuchają i nie puszczą do domu w razie cienia podejrzenia, że coś nie tak!

Gość ciekawskie jajkooo.......
co to jest IMID???:) tam za poród się płaci???? :)

Gość gość
Może ktoś jeszcze podzieli się opinią????? Będę wdzięczna :)