Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichałekQ

Ginekolog - wszystkie nietypowe sytuacje do których nie przynzacie się chłopakow

Polecane posty

Gość MichałekQ

Do kobiet piszcie o swoich dziwnych sytuacjach tylko szczerze bez głupot :] moja dziś była u ginekologa i czuję się troszeczke zazdrosny

Gość MichałekQ
proszę o opinie

Gość jaka ty chcesz opinie
taki ginekolog potrafi miec 40 pacjentek dziennie plus z 10 w prywatatnym gabinecie i co ? Myslisz ,ze go to podnieca? Puknij sie w glowe i wiecej o tym nie mysl!

Gość bylam u wielu ginekologow
i zadna z wizyt nie miala nic z erotyzmu. za to kiedys psychiatra mnie molestowal:o

Gość ostatnim razem
bylam u ginekologa. Kazal sie oczywiscie rozebrac, polozyc na foteliku.. i bylo calkiem milo. Ginekolodzy maja zazwyczaj bardzo delikatne rece.. ten mial cieple. Potem kazal zdjac stanik no i lezalam przed nim rozkraczona calkiema naga.. kontrolowal mi piersi.. mial piekny widok, dran. Nie wiem, czy ginekolog nigdy o tym nie mysli, ja na widok samej siebie w takiej pozycji i calkiem nagiej, myslalam...

Gość MichałekQ
mi się też nie wydaję żeby do czegoś dziwnego mogło dojść ale ciekaw jestem waszych opinii

MichałekQ --- lekarz jak lekarz.... Jak słyszę, że facet jest zazdrosny o ginekologa to śmiać mi się chce... Sami sobie panowei dopowiadacie jakieś durne historie.... :O a jak Wam wyobraźnia działa....

Gość MichałekQ
no dobra ale to jednak facet i chłopakowi na pewno nie bedzie sie malował uśmiech na twarzy jak ma świadomość ze jego Skarb ogląda ktoś inny :)

Gość sami zakompleksieni szczyle

Gość pewna mężatka przed 30
mi gin powiedział,że mam ładna....:D ,że dawno takiej nie widział :D :D :D

Michałek, a Ty nie masz kompleksów jak Twoim kumple zaglądają pod maskę Twojego samochodu ? up zapomniałam że nei masz ani samochodu ani dziewczyny

Gość MichałekQ
DO sami zakompleksieni szczyle gdybyś czytała wszystko to byś wiedziała że mam dziwczyne a i tak się składa że auto też mam ( golf 4 ) po porostu pytam bo to to jest forum żeby można było swobodnie o tym popisać chociąż wiem ze to forum jest beznadziejne

czytałam wszystko, ale piszesz takie bzdety że aż trudno uwierzyć by dojrzały mężczyzna takie idiotyzmy wypisywał masz niezłe kompleksy i wybujałą wyobraźnię z pewnością opowieści o RZEKOMYCH przygodach w gabinetach nie pomogą Ci w zmaganiu ze swoją chorobliwą zazdroscią i lękami

Gość MichałekQ
bywalec nie słyszałem o tym , co dokładnie ten idiota wyprawiał ?

Gość Ja_pierdziele
Chlopak zapodal w sumie calkiem interesujacy temat (na pewno ciekawszy niz opowiesci o sraniu w majtki na kanapie), a juz znajduja sie jakies feministki, broniace swego prawa do wziernika. No i co z tego, ze 99% wszystkich badan przebiega profesjonalnie i aseksualnie? Pytanie bylo o nietypowe przygody u gienkologa, jak nie mialyscie niczego takiego to zalozcie inny topik (np. zalety kochania sie po bozemu, rodzaje barchnowych gaci, sposoby wyciskania wagrow, najmniej przepuszczalne podpaski,...) a nie zasmiecajcie watku.

Gość MichałekQ
dokładnie

Gość MichałekQ
dziewczyny powiedzcie coś jeszcze ;]

moja chodzi zawsze do tego samego gina, po pierwszej wizycie poprosiłem żeby wszystko opowiedziała mi ze szczególami, nic co mogłoby mnie przerazić lub czego się nie spodziewałem nie usłyszałem wiec dałem se na luz. nie myśle o tym ani nic, no bo i po co? po co się dołować tym, że jakiś facet grzebie paluchami w cipce naszej ukochanej. dentysta też grzebie w ustach itd. tak musi być i tyle.

Gość MichałekQ
okej zgadzam się , mnie to az tak nie przeszkadza ale jestem ciekaw do czego tam w gabinecie może dojść , wcześniej była u kobiet ale dziś sytuacja zmusiła nas do pójścia do jedynego mozliwego faceta gina , jednak poproszę ją zeby chodziła do kobiety

Gość MichałekQ
Aha rozumiem ...

Gość MichałekQ
a jak ty na to patrzysz bo właśnie czytam twój wcześniejszy topik ?

hmmm kobiety które godzą sie na takie rzeczy jak wyżej to kretynki i nic więcej

Gość do autora tematu
może się zdarzyć gin-zboczek, ale Twoja dziewczyna pod żadnym pozorem nie musi się godzić jeśli stwierdzi że coś jest nie tak i zawsze może wyjść z gabinetu. A na zboczka można się natknąć i u internisty - moja panna ma słuszny biust, i ostatnio nie udało jej się umówić wizyty u internisty do którego zwykle chodzi. Zgodziła się na innego, a ten, dziad po 60, jak ją zaczął badać to stwierdził że do osłuchania klatki piersiowej konieczne jest zdjęcie stanika. Moja luba w dość stanowczy sposób powiedziała mu co o tym myśli, i okazało się nagle że zdejmowanie biustonosza do badania nie będzie konieczne :P Tak w ogóle to przecież możesz iść ze swoją panną do tego gina. Poczekasz na nią przed gabinetem a jej raźniej będzie.

hmmm no wiesz ja tez bym zmieniła ale najpierw facet miał by złamany nos za macanie a te twoje mity to nie sa z palca wyssane ja zawsze trafiałam na babki ginekologów jak by to określić wredne suki i nie chodzę do kobiet, wole facetów, bo mi nie strzela tekstu pod tytułem że jak jej okres nie boli to i mnie nie powinien chociaz ostatnio trafiłam na fajna kobietę ginekologa

Gość MichałekQ
Owszem byłem z nią dziś u tego ginekologa i jakoś dziwnie się czułem , przeszkadza mi to dlatego po prostu powiem żeby uczęszczała do dentysty

Gość smakunia
ja mam znajomego ginekologa,mlody facet i dotego super kumpel na luzie... dlaniego to jest normalna rzecz a nawet niekiedy ma dosc patrzenia na te cipy

Gość ja miałam...
zajebisty seks z ginekologiem,tzn,chodziłam do niego na kasę chorych tzw. ale potem zaczęłam chodzić prywatnie i ...było zajebiście...to on wprowadził mnie w tajniki seksu,zrobił mi zajebistą minetkę...i w ogfóle,jeszcze kilka razy się z nim spotkałam na seksik,bylo super. I naprawdę to nie ma znaczenia czy lekarz ma 20 lat czy 50.uwierzcie,było superowo.

Gość qazwsxedc
a ja niestety mialam bardzo dziwna i nieprzyjemna sytuacje z mezczyzna ginekologiem. Nie chce pisac co sie wydarzylo, zaluje ze odrazu nie zareagowalam, ale wtrakcie mialam nadzieje, ze on tak postepuje bo chce mnie przebadac, poza tym balam sie go byl starszy, glosno i agresywnie mowil. Po wyjsciu z gabinetu bylam lekko w szoku ppozniej o tym myslalam i nie bylo to normalne co on mi wtedy robil. Powiedzialam o tym dwom przyjaciolkom i one tez byly w szoku. Wiec potwierdzam, mozna trafic na kretyna.