Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichałekQ

Ginekolog - wszystkie nietypowe sytuacje do których nie przynzacie się chłopakow

Polecane posty

Gość dream therater
MAM PEWNA DOLEGLIWOŚĆ I NIKT NIE JEST W STANIE POWIEDZIEC MI CO MI DOLEGA:( POMOCY

"chłopakowi na pewno nie bedzie sie malował uśmiech na twarzy jak ma świadomość ze jego Skarb ogląda ktoś inny" Napewo chłopakowai będzie malował się na twarzy uśmiech jesli okaże się,że dziewczyna jest zdrowa : ] Dziwadło z Ciebie,autorze,doprawdy. Gdyby mój miły powiedział mi,że jest zazdrosny o ginekologa,to miałabym wątpilowości czy dobrze ulokowałam uczucia,bo świadczyłoby to o jego głupocie,a to już niezbyt dobrze. I co za "skarb"?Pochwa twojej dziewczyny to skarb?OMG :o

Jeśli taka jest męska natura to pozostaje mi się cieszyć,że mam "mało męskiego" chłopa. Przeczytałam temat, do którego link podałeś no i co w związku z tym?Nie wzbogacił mojej wiedzy,raczej wywołał uśmiech.

Gość Anita 28
Mi kiedys ginekolog na studiach powiedział że mam obszerną pusię i żebym się tym w żadnbym przypadku nie przejmowała bo to daje wiele mozliwości. Do dziś nie wiem o co mu chodziło

Gość A mojej kumpeli
powiedział, żeby się zaczeła golić, Bo to lato było no i wiadomo trochę "nie pachnie". Na początku se pomyślałam jaki burak, ale on jej jeszcze powiedział, że przed wojną mycie zębów też uważali za fanaberie a teraz kazdy myje i ze w naszych czasach to nie prehistoria i jak nosimy bielizne, to funkcja wlosow nie jest juz potrzebna i tylko przeszkadzaja bo sie kobieta poci. No i w sumie racja, ale wyszlo troche chamsko. Nie powiedziala swojemu, ale sie zaczela golic bo ja ją tez namówiłam. No bo to wygodne. No i ładne :) Ja nie kumam jak by mnie facet miał tam pocałować jakby tam były takie krzaki.

Gość MichałekQ
Ja moją dziwczynę dzxis poprosiłem żeby nie chodziła więcej do faceta o odmówiła , wyszło jakby miała mnie głęboko co o tym myślę , nawet nie podjeła żadnej dyskusji . Zdenerwowałem się bo nie życze sobie zeby ją jakiś koleś tam" macał po cipce" jak to nazwała po wszorajszej wizycie

Gość gość
up up up

Gość gość
Michalek- czyli dla niej nie jest to zwykla wizyta u ginekologa.

Gość goścu z klasą
W mojej rodzinnej miejscowości był stary, nieżyjący już od 5 lat ginekolog, który potrafił kobiecie wyperfumowanej w okolicach kuciapki powiedzieć, że ma "w*********ć z kozla" bo dupa, ma pachnieć d**ą u lekarza, a nie dezodorantem.

Gość gość
moja znajoma raz była na jakiś badaniach (miała coś z kręgosłupem) i kazali jej się rozebrać. rozebrała się do majtek, ale - według niej, nie zmyślam - lekarz (z jej opowieści świeżo po studiach) chciał ją przebadać nago. szczegółów zamierzonego badania nie znam, wiem tylko, że stała przed nim w samych majtkach z wywalonym biustem i się kłóciła, bo jest pyskata, a znając ją biustu nie raczyła zakryć. :) a jeśli chodzi o bycie nago przy badaniu, to mnie jako ginekologa by to podniecało. nie mówię, że w zboczony sposób, ale to po prostu przyjemne erotycznie, mimo sytuacji, która nie czyni tego seksualnie podniecającym. kiedy kobieta najpierw jest w biustonoszu albo bluzce, a później go zdejmuje, to jednak się obnaża i to na swój sposób przyjemne.

Gość gość
tzn. nagą, nie nago ;)

Gość gość
U nas nie ma zadnych sytuacji bo Kazda sie szanujaca dziewczyna czy zona majaca partnera ma go przy sobie podczas calego badania nawet pochwy i maz wspieral tez porody.Wiekszosc polek jest bardzo zacofana i krepuje sie partnera a calkiem obcego faceta ginekologa nie sredniowiecze! A mamy ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta ktore zezwala na obecnosc osoby bliskej nawet w szpitalu podczas badan i zabiegow.Wiem ze ginekolodzy majacy niecne zamiary, dewoty beda krytykowac wpis.Tylko w zacofanej polsce jest sam na sam ginekolog z pacjentkom,w cywilizowanych panstwach jest osoba bliska lub gdy brak jest polozna!

Gość gość
Chyba jak jest gejem to go nie podnieca ladna laska.W innym razie to ma jadra i ladna laska zawsze go podnici.Dlatego jestem zawsze z chlopakiem i patrzy ginowi na lapiki.Raz kolezanka slyszala po badaniu ladnej laski dwoch ginekologow i wiecej do faceta gina nie idzie stwierzdzila ze to swinie.Lecz nie mozna uogulniac i wszystkich mierzyc rowno.Tak jak w kazdym zawodzie trafiaja sie Zboczency.A ginekolog miedzy innymi uprawial z nieletnimi dziewczynami z domu dziecka bylo w TV.

Gość gość
Radzę wszystkim panom (chlopcom raczej sądząc po wypowiedziach) wybrać się na kontrolne badanie prostaty. Wybierzcie seksowną panią doktor. Sami zobaczycie jakie to "dziwne" sytuacje mogą się przydarzyć. Ileż to lekarek nie będzie chciało wam dogodzić, postawić fiuta i pochwalić jego urodę :P :D Durne chłopy...

Gość gość
A o co tu być zazdrosnym ? Dla mnie wizyta u gina to nic przyjemnego.Idę,bo muszę i tyle.:o

Gość gość
ja miałam kilka dziwnych sytuacji: 1. lekarz robił mi usg przez pochwę bez rękawiczek- zorientowałam się dopiero pod koniec badania :o 2. ginekolog stwierdził, że lubi mnie badać bo jestem szczupła i wszystko dobrze czuć :D to akurat odebrałam jako niegroźny komplement 3. byłam kiedyś u ginekologa takiego starszego pana. Rozebrałam się i rozłożyłam na fotelu, ten podchodzi do mnie z wziernikiem i nagle jeb! potknął się o taboret. Prawie wylądował swoja twarzą w moim kroczu :D na szczęście jakoś złapał równowagę, ale speszony był do końca wizyty :D

Gość gość
rozpieprza mnie za to myslenie kobiet ze "lekarz na co dzien ma takie widoki...". jasne ze podchodzi sie profesjonalnie ale jak jest kobieta atrakcyjna to i sie podoba, szczegolnie nago. takze nie racjonalizujcie i nie pieprzcie, chociaz "dostep" do sfery intymnej zawsze wyznacza kobieta. pozdrawiam. lek. gin.

Gość gość
Te? Lekarz? I co? Smyrasz pacjentki po łechtaczkach? Dotykasz piersi, zamiast wysłać na usg? Pisz tak dalej, a znowu kilku idiotów uzna, ze ich dziewczyny chodząc do ginekologa-mężczyzny niezdrowo się podniecają, fantazjują o swoim lekarzu, a może i na fotelu ginekologicznym ich zdradzają :-o

Gość gość
Jak ja bylam kiedys u gina.Powiedzialam ze mam p... jak studnia.On popatrzyl i powiedzial - nic dziwnego ego ego ego... Po co tak powtarzal?

Gość gość
Jak ja bylam kiedys u gina.Powiedzialam ze mam p... jak studnia.On popatrzyl i powiedzial - nic dziwnego ego ego ego... Po co tak powtarzal?

Gość gość
ja mam pytanie, czy serio na badaniu u ginekologa bywa się nago?

Gość gość
do 01:48 - mówię o ogólnym odczuciu co do pacjentki. lekarz internista też spojrzy na atrakcyjną pacjentkę inaczej jak na faceta. co nie znaczy, że myśli tak jak ty i inni na kafe, którzy lubią wyszczególnić narządy intymne w zestawieniu ze swoimi łapami. do 01:50 - nie wiem, ale też się powtórzyłaś.

Gość gość
do 01:54 tak.

Gość gość
Nie bywa sie nago, a przynajmniej nie powinno. Raczej ladujesz na fotelu bez gatek, a kiedy masz miec badane piersi, to gatki masz z powrotem założone. Raczej j podciągasz spódnice przed wejściem na fotel, a nie wychodzisz zza parawanu, czy pokoju w którym przygotowujesz sie do badania (w zależności od zasobności gabinetu) calkiem soute. Przynajmniej ja nie znam nikogo kto by tak robił. Odsłania sie tylko to, co ma byc badane.

Gość gość
a po co w ogole chodzic do ginekologa? jesli nie bierze sie pigul, nie ma sie wirusa hpv(ryzyko raka szyjki macicy, na wirusa sa testy), nie jest sie w ciazy, to mozna w ogole nie chodzic, tylko jak cos dolega bez sensu te przeglady bez powodu

Gość gość
Ja byłam nago. Najpierw w bicze. Pozniej jak już byłam na samolocie spytał mnie się o badanie piersi. Jak powiedziałam że nie miałam badanych to powiedział że należałoby to zrobić. Pozbyłam się górnej części garderoby. Jednak mnie to nie krępowało.

Gość gość
Bluzce a nie bicze :)

Gość gość
Kazdy lekarz facet sie podnieca ladna laska chba ze stara babcia jest badsana to ni!Ja mam swego faceta przy badaniach nawet intymnych wiec nie bylo zadnych zdazen

Gość gość
a po co w ogole chodzic do ginekologa? jesli nie bierze sie pigul, nie ma sie wirusa hpv(ryzyko raka szyjki macicy, na wirusa sa testy), nie jest sie w ciazy, to mozna w ogole nie chodzic, tylko jak cos dolega bez sensu te przeglady bez powodu może dlatego pustaku dowolnej płci, ze wiele chorob ginekologicznych łacznie z mieśniakami, a nawet rakiem nie daje objawów aż do momentu kiedy nic sie z tym nie da już zrobić i na przykład jedynym ratunkiem zeby przezyć jest wycięcie wszystkiego - jajników, macicy

Gość gość
Kazdy lekarz facet sie podnieca ladna laska chba ze stara babcia jest badsana to ni!Ja mam swego faceta przy badaniach nawet intymnych wiec nie bylo zadnych zdazen taaa, poczytaj pare wypowiedzi ginekologów , to grupa ktora sie licznie skarży na problemy ze wzwodem. Właśnie dlatego ze naoglądają się całej masy mało ciekawych i podobnych do siebie genitaliów, przy czym super lala to sie trafi raz na ileś, reszta to mieszanina mało ciekawych wśród których są baby stare, brzydkie, smierdzace i niedomyte, z rakiem, wrzodami, śmierdzacymi upławami itp. Myslisz e mojego gina podnieca szczuple ciało jak w środku mam rozbabraną nadżerkę, czyli rane w śluzówce i dwa duże mięśniaki?