Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolatoholic

Hydroterapia - robil ktos???

Polecane posty

Gość chocolatoholic

zastanwiam sie ale mam opory...............

Gość owszem ale
co z tego? Sama hydroterapia to jak krioterapia, fitoterapia czy lekoterapia etc, bez spełnienia innych warunków, to o dupę roztrzaść. A Tymi innymi warunkami to: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek, ale rekreacyjny, na poziomie potu 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne Rozwinięte tamaty w internecie pod hasłem "Vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć"

"zastanwiam sie ale mam opory..............." Opory przed hydroterapią? Nie ma się czego obawiać, bo np. kąpiele perełkowe to prawdziwa przyjemność dla ciała i ducha, a po ich odbyciu człowiek czuje się fantastycznie.

Gość Morelkkaka
Oporów nie trzeba mieć, bo to nic nie boli. Tylko warto pamiętać, to jedna z dróg do polepszenia zdrowia czy odzyskania sprawności. Sama hydroterapia nie pomoże. Trzeba być w ciągłym kontakcie z lekarzem itd. Ja sama korzystam z pomocy w http://www.vratislavia-medica.pl/ i śmiało mogę polecić.

Gość gość
Ja byłam na kąpieli wirowej. Bardzo łagodny masaż. Czułam jak rozluźniają mi się tkanki, a po dwóch terapiach zmniejszyło się napięcie mięśniowe. Bardzo dużo takich zabiegów oferują w CMD w Warszawie więc warto się do niech wybrać.