Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi sie wydajeze

Jezeli nowo poznany facet pisze do mnie SLONCE oznacza to,ze jest kobieciarzem?

Polecane posty

Gość Mi sie wydajeze

tak i jest u mnie spalony.Nie lubie byc jedna z wielu...Ale jesli sie myle? Nie wiem,moze teraz faceci sa inni.W sumie to kazdy jest swinia,stale sie o tym przekonuje :(

Gość Fred Flinston
Tak masz racje facet to swinia,a baby to kvrwy!🖐️

Jak pisze słońce to znaczy że jest tak oryginalny jak kiszone ogórki. Zazwyczaj z takimi tekstami startują "kozaki", których raczej kręci "doba hotelowa" niźli "tydzień w domku w Karkonoszach" :) Ach no i ważne jest nie tylko "jak kończy"ale też jak zaczyna, a jak to od razu spoufalanie się i traktowanie kobiety jak jamnika bez przyczyn choćby w postaci słownej reakcji na uczucia w sercu to sorry-batory ale uważam że ktoś tu jedzie na łatwiznę... a nie o to chodzi no nie?

Gość Fred Flinston
Tak kolezanka ma racje powinien od razu napisac ile dni kvrwo spedzimy w luksusowym hotelu w Dubaju.

Gość pewnie........................
tak swoją ex nazywał.... wyluzuj się:)

Gość do mnie tach 3 facetów
mówiło - swoja droga, mogliby byc bardziej oryginalni

To ma tyle samo rozumku co Kubus Puchatek;]....Facet ktory ma poukładane w głowie wie ze do osoby z ktora sie poznaje sie z takimi zwrotami nie staruje bo juz jedzie tandeta az huczy...tez to przerabialam Odpusc sobie kolesia ...ja tak robiłam i nie załuje bo pozniej sie okazywali tacy jak myslałam

Gość Mi sie wydajeze
Najgorsze,ze on chce sie spotkac.Ogolnie podoba mi sie jak pisze,ze nie robi bledow ortograficznych itd a to duzo swiadczy o czlowieku. Co do tekstow typu "slonce,skarbie..." to moj kolega tez tak do mnie pisze jak i do niektorych moich kolezanek.Ale znam go od paru ladnych lat takze traktuje to zwyczajnie,nie biore tego tak do siebie....A ten jeszcze pisze jaka ja sliczna itp.Np ja nie odwazylabym sie tak napisac facetowi,tzn ze jest przystojny itp...To jakos nie pasuje

Gość sierpniowa panna
Szukasz dziury w całym... ja kiedyś z pewnym meżczyną zaczelismy sobie słonkować i tak zasłonkowaliśmy, że jestesmy juz wyłacznie dla siebie dwa lata:-)...cuuuudownie

Gość Mi sie wydajeze
Byc moze...Za dobra dla nich jestem...

Gość Mi sie wydajeze
sierpniowa panna--->>> A jednak nie swiadczy to od razu o jednym...Poprostu mam uprzedzenia i chcialam sprawdzic,czy rzeczywiscie tak jest czy jednak sie myle i ze zbyt pochopnie skreslam ludzi...

Gość sierpniowa panna
Zbyt pochopnie oceniasz ludzi...ale spokojnie... też taka byłam... udało mi się z tego wyrosnąc....a może to jest tak, ze jak się trafi na tego własciwego faceta, to mija samo...pozdrawiam...i spróbuj... po co masz zalowac, ze czegos nie zrobilas... od razu sie w nim nie zakochasz... poza tym badania mowia, ze to faceci sie predzej zakochuja...jestes wiec gora tak czy inaczej;)

Gość Mi sie wydajeze
Byc moze jest tak jak piszesz ale wierz mi,ze ostatnio to praktycznie na samych debili trafiam.Niby sa fajni a potem okazuje sie,ze sie mylilam :( Czasami mam takie dni,ze mam wszystkicj gdzies i wtedy zajmuje sie tylko soba-chociaz sie staram :-/

Gość do autorki topicu
taa mówi do Ciebie per Slońce i pewnie nazywa sie Maciek :D

Gość do autorki topicu
:D

Gość Mi sie wydajeze
Nie bo Marcin ;P

Gość do autorki topicu
tak pytałam, bo ja znam Maćka, który tak sie własnie zwraca :"SŁOŃCE", że aż się człowiekowi chce zwracać :D :P

Gość Mi sie wydajeze
Aha ok :)

Gość tez znam
takiego marcina co do kolezanek mowi slonce, misiek... na poczatku to wydaje sie slodkie a pozniej okazuje sie ze tych sloneczek jest wiecej i wtedy to zaczyna ciazyc ale... no coz byc moze facet ma taki sposob bycia moze powiedz mu ze nie jestes jego sloncem i zobaczymy jak zareaguje

Gość Mi sie wydajeze
tez znam--->>> Dlatego gdy facet tak do mnie sie zwraca domyslam sie,ze mowi tez tak do innych...Po pewnym czasie bo jest bardziej zrozumiale ale po zaledwie godzinie rozmowy...

Gość Mi sie wydajeze
Na pierwszym spotkaniu mamy isc do kina i to na kategorie fimu jaka ja bede chciala,ciekawe.... Wspominam cos tez o jakiejs kolacji

Gość nie tyle kobieciarzem
ile brak mu inwencji i nie wyczuwa, ze na poczatku znajomosci srednio to brzmi. Ale sa panie w sklepie , ktore do obcych klientek mowia skarbie czy kotuś. To mniej wiecej ta sama klasa.

Gość Mi sie wydajeze
A to prawda,niektore babki w sklepie tak maja.Ale lepiej tak niz miala by byc jakas wredna sprzedawczyni...a takich to pelno

Gość więcej słoneczek
oznacza więcej światła :)

Gość Grap66666
do mnie tez taki jeden mowi... ale to playboy jest...chyba

Gość Ja jestem fryzjerką
i do klientek mowię "kochanie " :D