Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

szkoda,bo zawsze si臋 znalaz艂 kto艣 mi艂y kto zag艂osowa艂 a teraz rankingi lec膮 w d贸艂 :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Czesc wam :) Ja od 6:30 jestem w pracy Najahaje2 - powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej, na pewno bedzie oki...ja nie wiem czy bede miala przedluzona umowe i od stycznia moge byc bezrobotna :( ale oby tak nie bylo. Lilka - spoko...na pewno znajdzie sie niedlugo idealny facet dla Ciebie i sobie pochodisz na randki. Ja mojego znalazlam przez gg i to ponad 500 km ode mnie Mama - na ktorym miejscu jestes? Jeszcze porozsylam do znajomych linka zeby glosowali na Ciebie

Udost臋pnij ten post

Najahaje2 - spoko powspominac jeszcze mozemy duzo np. swieta gdy bylysmy male :) Pamietacie pierwsze sztuczne choinki...ale byla wtedy na nie moda :) a galazki mialy co pol metra jedna. No i teraz zazwyczaj mamy okragle babki, wszytskie z kompletu a kiedys sie mialo bombki rozne, w ksztalcie sw. Mikolaja, w ksztalcie sopli, grzybow, szyszek :) wspaniale czasy :)

Udost臋pnij ten post

Hej Kobitki:) za obiadek si臋 wzi臋艂am i w domku musz臋 sprz膮ta膰,tak wi臋c jestem z doskoku ;) No,10 miejsce,trudno,co ma by膰 to b臋dzie,topiku ju偶 raczej zak艂ada膰 nie b臋d臋 bo mi nie potrzebne takie nerwy,niestety za mi臋kka jestem. Ale wiecie co,pierwszy raz zagra艂am,postanowi艂am sobie,偶e zrobi臋 wszystko i wci膮gn膮艂 mnie ten m艂yn.Tylko szkoda 偶e kto艣 zamiast napisa膰 kulturalnie miesza mnie z b艂otem,nie znaj膮c kompletnie mojej sytuacji :( Dobra do艣膰 ju偶 pisania o tym,szkoda czasu i klawiatury,jak to kt贸ra艣 z Was napisa艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ferdynanda
ja pamietam czasy kiedy byly modne takie bluzeczki z panterka na ko艂nierzyku..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Wrzuci艂abym linka na NK ale nie mam tam konta.

Udost臋pnij ten post

Mama - ja tez za miekka jestem, zaraz biore takie rzeczy do siebie...a nie warto sie przejmowac glupotmi. Sa ludzie i ludziska, niestety tych drugich jets wiecej niz pierwszych ale sruuuuu. Niech spadaja, wazne ze my fajne jestesmy :) Wiec pamieta ktos te sztuczne choinki z galazkami co pol metRA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
U nas zawsze by艂a prawdziwa pachn膮ca i 艣liczna,sztuczna te偶 by艂a taka rzadka,ale na strychu :-D P贸zniej pami臋tam jak wesz艂y takie srebrne(paskudztwo) :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Nam zawsze dziadek przynosi艂 prawdziw膮 choink臋 w ziemi, wi臋c grzech nie skorzysta膰 :)

Udost臋pnij ten post

Iza no mo偶e sie znajdzie moze nie, ja tam nadziei nie mam, ale ostatnimi czasy brakuje mi stalosci (wlasciwie ciagle od liceum jestem sama) Chonike mam sztuczna, bywaly u nas zywe, najpiekniejsze. Ja od paru lat nie ubieram, bo nie mam weny do tego:O Chyba zgorzknialam:O Czuje si臋, jakbym byla starsza od was o 100 lat, a chyba jestem tu najmlodsza (bez obrazy oczywiscie馃尲) Ogolnie od dluzszego czasu malo spraw mnie cieszy... Przepraszam, ze tak smece:( Wejda pokaz sie

Udost臋pnij ten post

Wiecie co,mam ochot臋 za艂o偶y膰 jeszcze raz topik,zobaczymy co si臋 stanie,czy tym razem te偶 komu艣 nie przypasuje.

Udost臋pnij ten post

Lilko-nie przejmuj si臋,mnie te偶 nie ciesz膮 te nadchodz膮ce 艣wi臋ta,wi臋c nie jeste艣 sama,chcia艂abym zasn膮膰 i obudzi膰 si臋 ju偶 po nowym roku,mo偶e b臋dzie on lepszy ni偶 ten kt贸ry mija :O Bu藕ka,trzymaj si臋 jako艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juuu vel Fafelek
a z czego tu sie cieszyc? galerie handlowe zabraly caly urok swiat bo juz po wszystkich swietych zaczal sie szal na ubieranie choinek i swiateczne wystawuy.. w radiu juz od powniedzialku leca swiateczne piosenki a swieta przeciez dopiro za 2 tyg.. zanicz czlowiek zdazy sie nacieszyc to one juz brzydna od nadmiaru tego wszystkiego.. kiedys tak nie bylo.. i to byla prawdziwa magia a teraz>? juz nei lubie swiat a kiedys wprost nei moglams ie doczekac choinki i calej tej otoczki.. komercjalizacja..

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, strasznie si臋 minorowo zrobi艂o... Wysy艂am Wam pozytywn膮 energi臋 ja :) ))))))))))))) Wy :D:D:D:D:D:D:D:D Ja lec臋 nied艂ugo do szko艂y, z kt贸rej czasem dostaj臋 zlecenia, na ma艂膮 imprez臋 艣wi膮teczn膮 :) Og贸lnie te偶 bym chcia艂a, 偶eby co艣 si臋 zmieni艂o, bo bycie prawie bezrobotn膮 nieszczeg贸lnie mi pasuje. Choink臋 pami臋tam, tak膮 rzadk膮 w艂a艣nie, a moja babcia mia艂a takie czadowe bombki i r贸偶ne pajacyki, krasnalki i inne takie na choink臋. Raz tylko mia艂am w domu 偶yw膮 i pami臋tam, 偶e w艂a艣nie te bombki po偶yczyli艣my od babci, bo swoich mieli艣my za ma艂o. Bawi艂am sie na tej choince godzinami :) 偶e niby te krasnale s膮 s膮siadami i mieszkaj膮 w wie偶owcu (ach te dzieci z miasta ;) ) i chodzi艂am je innymi ludzikami z Kinder-niespodzianki odwiedza膰 ;) Wczoraj ubra艂am choink臋 (bo nied艂ugo ruszam w kierunku PL), zupe艂nie nie przypomina tych dawnych :)

Udost臋pnij ten post

Og贸lnie jak si臋 jest dzieckiem to si臋 bardziej cz艂owiek na 艣wi臋ta cieszy. Potem nie ma ju偶 tej beztroski,o wszystko si臋 trzeba zamartwi膰,wszystkiego dopilnowa膰. Niekt贸rzy lubi膮 ten oko艂o 艣wi膮teczny szum,ja nie :( Persephone-ociopinka tej dobrej energii do mnie dotar艂a ;) dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Lilka - spoko, znajdziesz swojego ksieciunia, pamietaj ze ja go znalazlam jak mialam prawie 22 lata, wiec spoko, predzej cyz pozniej go znajdziesz :) Mama - usmiechnij sie, bedzie git :) I nie wiem czy warto bys zakladala topik kolejny. Znowu przyjdzie ta dziwna baba i bedzie Ci dogryzala i znowu ebdziesz miala bez powodu popsuty humor. Moze wiec lepiej go nie zakladac, albo zalozyc na forum np. uczuciowym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajjjjj
Mamo o i K :klik,klik:) dzisiaj ju偶 nie mog臋,szkoda 偶e tylko trzy g艂osy dziennie mo偶na odda膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajjjjjjjj
Klika艂am dzisiaj trzy razy i po trzecim wy艣wietli艂 mi si臋 napis 偶e z tego komputera g艂os b臋dzie mo偶na odda膰 dopiero jutro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Mnie si臋 uda艂o dwa razy zag艂osowa膰 z jednego kompa,rano i drugi raz po 23 :-D Tak czy siak oddaj臋 dwa g艂osy z domu i z pracy.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajjjjjjjj
To nie wiem o co chodzi,wczoraj te偶 klika艂am 3 razy

Udost臋pnij ten post