Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

Gość
Pamiętacie Kasie Niekrasz i Annę Patrycy z reklam always'a :-D Albo Aniu czas na Colgate,mamo ja jeszcze rysuję porysujemy razem? :-D

A "Herkules" i "Xena wojownicza księżniczka?"D To był czad:D Xazui właściwie to nic poza albumem z karteczkami nie mam takiego,co byloby charakterystyczne dlalat 90tych..

Gość
Herkules i Xena też fajne,dobrze że chociaż masz te karteczki baaaardzo się cieszę :-D :-D :-D

hehe pamietam te reklamy hehe :) A herkulesa wprost uwielbialam, mogli by znowu puscic ten serial, Xene tez bardzo lubilam :)

:/ ehh ta kafe...no wiec po raz 3 - Herkulesa uielbialam i Xene tez - mogli by znowu puscic te seriale :) a kto pamieta taki program "kawaler do wziecia" ktory lecial na tvn ?

Gość
Parę postów mi nie poszło,może dojdą...

Gość
Kawaler do wzięcia leciał jeszcze niedawno,zawsze z mamą oglądałam było jeszcze łyski i blondynki.:-D

Gość
łysi miało być :-D Tutaj jest fajny artykuł "Wolna Amerykanka" Po 89 http://www.plejada.pl/17,20463,news,1,1,wolna_amerykanka_po_89,artykul.html Pamiętam te bluzy z takim naszyciem jakby i tam był płyn kolorowy.Dostałam od kogoś z rodziny z butelką coca-coli.Super to było :-D

Gość
W labiryncie było też super i Czterdziestolatek :-D

W labiryncie do tej pory uwielbiam :) Ogladalam kilka razy cala serie :) Cudowny serial, chyba najlepszy w historii polskiej tv

Gość
świetny też Zmiennicy i Daleko od szosy.:)

xauzi - Daleko od szosy to ja znam na pamiec. Widzialam to pierwszy raz jak mialam 13 lat ale wtedy mnie nie zainteresowalo. Dopiero jak zmadrzalam to dostrzegalm jaki to super serial z przeslaniem. Uwielbiam go, kieyas byl dodany do gazety i czesto go ogladam

Gość Zeberra
Daaleko od szosy jakieś dwa miesiące temu oglądała po raz kolejny bo leciało na jakimś kanale piękny i mądry serial,tylko mój już nie może wytrzymać jak setny raz oglądam to co na pamięć znam.To samo tyczy się Misia,Kogel mogel już mam zabroniony oglądać w święta :o :-D

Gość
To ja tylko kafe fiksuje :-D

ah to Ty :) a myslalam, ze ktos nowy do nas dolaczyl :) hehe moj narzeczony tez sie ze mnie smieje jak z nim rozmawiam i mowie, ze bede ogladala Daleko od szosy albo Sex w wielkim miescie hehe bo znam to na pamiec :) Kogel mogel tez uwielbiam :) Akto pamieta Szczeki? to chyba jedyna melodia z filmu, ktora znaja wszyscy :) http://www.youtube.com/watch?v=nbaxpINht60

Gość
Szczęki klasyk,podobnie jak Fredy Kruger,dzieci kukurydzy i laleczka Chucky :-D

Gość
Ja lubię laleczkę :-D ale wstrętna jest to fakt

Po "Szczękach 2" (jedyna częśc którą widziałam) bałam się wejść nawet do basenu:O Nie lubię horrorów, więc tych o których piszecie się nie wypowiem. Nie mogę zrobić zdjęc, bo baterie rozładowane:O Ale jutro już wrzucę:) "Daleko od szosy też zawsze oglądam, wiecie to jest właściwie serial społeczny, chłopak ze wsi próbuje osiągnać coś w mieście. Mądry serial.

okropna! nigdy nie obejrzalam jej do konca. Nie cierpie tego dziadostwa bo sie strasznie boje hehe wole Krzyk :) a pamietacie te dawne horrory ? np. Rój albo czlowiek mucha czy jakos tak :)

Gość
Ja znam wszystkie horrory oglądałam od dzieciństwa i nigdy się nie bałam :-D ,teraz wolę inne filmy

A jak weszła moda na video? My mieliśmy pierwsi w rodzinie:P Potem wszystkie zazdrośniki zmałpwały:O I się wypożyczało VHS-y;) Moi starzy to mówią, że po kupnie oglądali ciągle jakieś horrory albo filmy sensacyjne na video (z Van Damem np:D) zarywając całe nocki na to:P Wiem, że już pisałyśmy o tym, ale tak się chciałam wygadac:p

Gość
Z Van Damem filmy były super sama je uwielbiałam :-D