Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italia001

szukam towarzyszki na dobre i zle

Polecane posty

Mam na imię Jarek mam 35 lat i jestem Polakiem lecz przebywam od kilku lat na zachodzie gdzie pracuje i mieszkam. Szukam osoby z którą moglbym spróbować ułożyć sobie jakoś życie w Polsce (myślę o powrocie i otworzeniu własnej działalności ) lub na zachodzie gdzie mam stalą i pewna prace i mieszkanie. Dlaczego postanowiłem napisać głownie dla tego ze już mam dosyć samotności chciałbym mieć w końcu z kim porozmawiać dzielić swoje troski i radości przeżywać wspólnie chwile dobre i złe. może dzięki temu forum ktoś się zdecyduje do mnie napisać i spróbujemy jeśli się uda stworzyć stały i uczciwy związek. Jeśli masz szczere i uczciwe zamiary to pisz a na pewno odpisze do ciebie. Możesz mieć dziecko bo mi ono nie przeszkadza lecz jedyne czego oczekuje od osoby z którą spróbuje stworzyć wspólny związek to uczciwość i szczerość a w zamian oferuje to samo ze swojej strony chyba nie jest to tak wiele W Polsce nie mam rodziny a samotności w życiu już mi wystarczy pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz Jarek

Gość Ewellinka
i pochwaliłeś się, ze zarabiasz 2500 euro :O a niby się nie chwalisz...

Gość na idiotów nie zważaj
...tylko pisz bo tu duzo samotnych kobiet szukających drugiej połowy :) powodzonka :)

tak odpowiedziałem na ten post a co to źle ile naprawdę zarabiam to wiem tylko jeszcze ja :)

Gość samotna...1
witam jesli chcesz pogadac to daj znac nie chce pisac na forum podany jest twoj mail jesli chcesz to napisze pozdrawiam