Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54564564564564564

Mój chłpak wrócił pijany

Polecane posty

Gość 54564564564564564

i zepsuł nasz romantyczny wieczór,kiedy zapytałam dlaczego się upił to powiedział że miał ochotę nie wiem jak z nim rozmawiać on wogule nie czuje się winny

Gość szpierdalaj
chłop czasem musi wypić

Gość nitka..22
sprawdza twoja wytrzymałość. Kopnij w dupę i poczekaj aż poczuje sie jednak winny

Gość głupia jesteś dziewczyno
nie ukrucaj jego wolności bo cie w dupe kopnie i zostawi

Gość tak mysle
powiedz ze zapisalas go do AA:-)

Gość ww.moimzdanie.pol
chyba powinnyście szczerze porozmawiać skoro to miał być taki romantyczny wieczór

No to W OGÓLE się nie przejmuj tylko znajdź sobie innego. Ten model który Pani wybrała tak ma i nie zmieni Pani tego choćby nie wiem co. To jak kupuje Pani czy rozejrzymy się za jakimś lepszym egzemplarzem?

Gość 56566546566223

Gość 111111111111112222222222222222
Mój mąż nie jeden raz wracał pijany i nie było między nami z tego powodu żadnych awantur ani niesnaków , po prostu miał ochotę wypić to wypił.Ja uważam że nie można chcieć zagarną kogoś wyłącznie dla siebie,to bez sensu

Gość horzy.plpl
sorry ale jesteś dziewczyno jakaś dziwna z powodu tego że twój hłoak się napił to ty mu robisz awantury?

Gość nie sie napił tylko sie upił
różnica jest

Ja sie dzis z moim umowila,m, ale napisala, ze kolega wrocil z zaleka , i tak jakos przyszedl z alkoholem ;/ siedli i troche wypili, uzbieralo sie wiecej kumpli i sobie wypili troszke, wiec zadzwonil, przeprosil i ze jest troche podpity i chcialby z nimi posiedziec ;/ no nie przepadam za takimi sytuacjami, ale juz puszcze to kantem :) usmiechenlam sie, powiedzialm, ze nie ma problemu, i dodalam, zeby tylko nie wracal na czworaka.Jest git, nie warto robic z tego powdu awantury. No chyba, ze robi to bardzo czesto i nie dogadujecie sie . Mimo twoich wywodow upiera sie i wciaz robi to samo, no w tedy to juz problem ...

Gość 545645741566311
Nie chodzi mi o to że on wrócił pijany.Tylko o ten stracony wieczór on wiedział jak bardzo na niego liczyłam,nie robiłam mu awantur tylko spytałam dlaczego to zrobił,skoro odpowiedział że miał ochotę to widać nie liczy się z moimi uczuciami.Przykre to

Gość jenbierrrrrr
dziwne to wszystko jakoś muj co drugi dzień wraca napity jak świnia i nasze małżeństwo jest szczęśliwe a co do alkocholu to muj raz na mnie narzygał (nie zdążył do kibla)

Gość 9+8+89+889+8+98
6++66666666666666666666666666+++++++++++++++++++++

Gość 655555555555
555666666666666