Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinnkaaaa

Dziewczyny, pomóżcie mi! Bedę bardzo wdzięczna!

Polecane posty

Gość Katrinnkaaaa

Dziewczyny bardzo proszę was o zdanie. Sytuacja wygląda tak: Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany. Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą) Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami. Nie wiem czy sobie wkrecam.. ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik. test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni) Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu. Czy myślicie że mogę być w ciaży?

Gość nie sądzę
Nie sądzę abyś była w ciąży. Na 99% wszystko jest OK.

Gość Katrinnkaaaa
to byl moj pierwszy raz na imprezie. bylo cudownie ale nie chce miec z tego dzieci, o nawetnie znam chlopaka ktory mnie przelecial :/

Gość Katrinnkaaaa
podszyw.

Gość hhaanannka
Biegnij do ginekologa, mozesz miec jakas chorobe powazna!

Gość to nie choroba
Spokojnie, czasem sie tak zdarza, że okres albo jest poprzedzony albo się przedłuża w postaci właśnie takiego plamienia. Na pewno nie jest to fajnie jak tak jest za każdym razem, ale od czasu do czasu tak się może zdarzyć. Nic strasznego, nic poważnego. Nie słuchaj tej histeryczki powyżej :/