Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorożerczyni P

Jak nie wyglądać słodko i dziecinnie?

Polecane posty

Gość pomidorożerczyni P

Pytanie może głupie, ale jak przestać wyglądać słodko, cukierkowo, grzecznie i dziecinnie? Generalnie jestem mała i wyglądam jak aniołek z jasełek. I już mnie to irytuje. =.= Jak ktoś ma jakieś pomysły, będę wdzięczna.

Gość Kachna12345
odpowiedz przede wszystkim ile masz lat?

Gość pomidorożerczyni P
prawie 18. Chociaż na oko to ludzie mi dają 15 -.-'

Gość lody z połykiem zawsze
pomagaja pozbyć się piętna bezosobowej łagodnej cipki niewydymki na zachętę 🌼 mój adres: reymonta 12, zielona góra :P

Gość natallkaaaa
powiem tak tez mam 18 lat ludzie daja mi ok 15 i wszyscy mowia ze dluuugo bede mlodo wygladac.. ale to mega wkurzajace... w sumie nie mam zadnych sposobow..... mocniejszy makijaz to na bank... ale i tak duzo mi to nie daje ^^

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja mam 27 lat a daja mi 17. I nie narzekam. A wy się cieszcie że nie wyglądacie na 30 jak wasze spalone na solarze rówieśniczki.

Gość lukrecja_
ja mam też już 27 lat, a nikt nie chce w to uwierzyć. Wszędzie mnie biorą za 17/18 lat. I ja się z tego bardzo cieszę ;) Jak byłam młodsza też nie przeszkadzało mi specjalnie, że zawsze brano mnie za młodszą - taki już mój urok ;)

Gość jeden_moment
Hm, generalnie jeśli masz filigranową sylwetkę to trodno będzie zrobić z ciebie vampa, ale wszystko jest możliwe. Mak up i stylizacja potrafią zdziałać cuda wystarczy, że przyjrzysz się lookowi Kat Deluna czy Kylie Minogue. To są przecież pchełki nie mające więcej niż 155cm wzrostu a jakie z nich kocice :D