Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieeska

jak wyglądać poważniej..?

Polecane posty

Gość niebieeska

Kobitki, pytanie do Was. Mam 19 lat, ale mam bardzo drobną budowę i przez to ludzie często traktują mnie jak duzo młodszą;/ Ja wiem, powiecie, zebym się cieszyła, że to atut, ale chwilami naprawde mam już dosc. Studentka naprawde nie chce być wciaz uważana za gimnazjalistkę albo ledwo licealistkę, a wciąż z takimi opiniami się spotykam... Mam już dość słuchania w sklepie "co podać dziewczynko?" albo zdziwionych min, że jestem już po maturze. Myślę sobie, zmienić styl? Fryzurę? Coś w makijażu? Cokolwiek, byle dało jakiś efekt :/ Pomóżcie! :)

Sama sobie odpowiedziałaś. Nie wiemy jak wyglądasz. Ale podstawą jest własnie zmiana wyglądu zwykle. Ubieraj buty na jakims obcasie - wystarczy niewielki. Noś jakieś marynarki, pełno jest takich w sklepach i na allegro. Kup np ze dwie, trzy sztruksowe w różnych kolorach. Jakis lekki makijaż, biżuteria. Pomyśl np o zmianie fryzury

Pamiętaj nic na siłę. Zastanów się co warto zmienić, a z czego nie chcesz rezygnować. Przejrzyj szafę i zastanów się w czym wyglądasz dziecinnie, lub co ci nie pasuje. Ja mam 23 lata i ostatnio mnie babka w sklepie o dowód poprosiła ;) Pamiętaj że nie ma sensu się postarzać za bardzo. A i mam pytanie do Magdaleny: jak schudłaś?

Gość niebieeska
mam brązowe włosy i ciemne oczy no i do tego drobniuutką twarzyczkę ;] Ale myśl z marynarkami/żakietami jest bardzo dobra! :) Muszę nad tym pomyśleć. Na ogół staram się ubierać elegancko, ale z szafy trzeba wykurzyć jeszcze ten 'młodzieżowy' styl, bo chyba mi nie służy ;)

a wiec tak-schudlam jak przestalam sie odchudzac:)naprawde,przytylam przez glodowki i efekty jojo.Zaczelam jesc normalnie i bardziej regularnie, jesc sniadania.Teraz staram sie kontrolowac w miare ale nie glodzic.Uzaleznilam sie od niedawna od cwiczen,tyle diet stosowalam a zadna mi nie pomogla.Dlatego musialam na wlasnej skorze sie dowiedziec,ze dieta cud nie istnieje:)

Niebieeska poszukaj tych marynarek czy żakietów, jest tego mnóstwo. Wygląda sie powazniej ale nadal w młodzieżowym stylu :) Pomyśl tez może o jakimś szalu zamiast zwyklego szalika. Jakieś skóropodobne rekawiczki może? Wystarczą takie drobne elementy. Nie musisz całej szafy wyrzucać, wystarczy ze kupisz własnie dodatki i rzeczy uniwersalne ;) Magdalena dobrze to słyszeć bo własnie staram się tak samo odchudzić ;)

Gość niebieeska
a więc tak masz rację, pewnie w dodatkach tkwi cały sęk. Muszę się im uważniej przyjrzeć i coś niecoś zmienić :) dzięki wielkie za rady :)