Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały duży głód

głodówka 2 tygodniowa 1-14. 12. 2009

Polecane posty

Gość mały duży głód

Witam, zapraszam do wspólnego głodowania:) robie to w celu schudniecia i po czesci oczyszczenia organizmu. moja waga to 72 kg i chce zrzucic jak najwiecej przez ten czas. Postaram się pic duzo herbatek ziołowych i wody. Mam nadzieję, że ktoś się przyłączy :)

Witam cieplutko:)! Wlasnie sie przylaczylam do jednego topiku o odchudzaniu,ale stwierdzilam ze jesli chce stracic 10 kilo do sylwka to tylko glodówa!;D i zobaczylam Twoj topik!!!Z nieba spadlas;)!moge do Ciebie przylaczyc?sama bym pewnie nie dala rady;);p

Moja Glodowka nie bedzie taka prawdziwa,bo bez kawy nie przezyje,wszystkiego sobie odmowie ale nie kawunia!;) a wody jak najwiecej,zwykle malutko pije i chce to teraz zmienic;)!a powiedz jakie herbatki bedziesz popijala?:>

Gość mały duży głód
bardzo cieszę się ze się przyłączasz:) ja tez mam ambitne plany wygladac ładnie w sylwestra. i takze jestem uzalezniona od kawy a takze cukru... wydaje mi się jednak, że lepiej się przemęczyc i przy okazji oczyscic organizm. Głównie będę piła zieloną herbatkę. SyndiLAdy a Ty ile wazysz?

Gość mały duży głód
a i jest jeszcze taka sprawa, ze zostało mi kilka tabletek zelixy. wiem ze nie powinnam tego brac jednak pomyslałam ze moga mi pomóc w pierwszych dniach głodówki, chociaz pewnie tez nie wpływaja pozytywnie na oczyszcenie organizmu;/

Gość nieeeeee
glodowka nie jest odpowiednim sposobem na zgubienie kg:(

Gość mały duży głód
Bogunia oczywiscie ze tak:) opowiedz cos o sobie:) zaczynasz tez od dzisiaj?

Gość mały duży głód
Bogunia oczywiscie ze tak:) opowiedz cos o sobie:) zaczynasz tez od dzisiaj?

Gość mały duży głód
heja:) o no to fajnie:) głodowałas juz kiedys? bo mi niestety najdłuzej udało się 4 dni. ale tym razem musi sie udac:)

Gość mały duży głód
o to tak jak ja:) chciałabym wazyc ok 55, jak myslisz ile mozemy schudnac przez te dwa tyg? a w ogole to ile wazysz i ile juz schudłads?

Gość maly duży głód
masz racje, ale póki co zróbmy wszystko zeby sie udało:) a powiedz mi ile głodowałas i ile shudąłs wtedy? Przepraszam ze zdreczam Cie pytaniami;p ale pomyslałąm sobie ze to moze mnie zmotywowac;p

Gość mały duży głód
o kurcze to niesamowicie duzo:) zastanawiam sie włąsnie czy dam rade uprawiac jakis sport przez te dwa tyg

Gość mały duży głód
Bogunia wiesz co wolalabym zostac na forum gdyz zazwyczaj kiedy porzucam forum porzucam tez diete:) a tak moze ktos sie jescze dołączy. im nas wiecej tym lepiej:)

Gość mały duży głód
tak od dzisiaj:)

Czesc Maly Duzy Glod,Witam Mocniutko Boguniu:);)!!!jej,mialam od dzis zaczac glodowke,bylam tak okropnie nakrecona na nia,ale dzis stracilam prace wiecie...tak sie zdolowalam ze zazelm pozerac co popadnie z nerwow:(:(zalamalam sie....ale wiecie co,jestem dzis juz bez pracy,ale przynajmniej chce osiagnac to co postanowilam,wiem ze jesli zrzuce te 10 kilo bede miala ogromna satysfakcje,ktora nakreci mnie do dzialania,nie moge sie zalamywac;)che pracowac nad soba pod kazdym wzgleem,nie chodzi tylko o wyglad ale sztuke walki ze slabosciami i pokonywaniem ich:)postanowilam ze nie bede pila tez kawy,tak zeby bylo mi jeszcze trudniej,a co;Da jak tam u was?od jutra zaczne,do sylwka jeszcze 30 dni,wiec sie tak latwo nie poddam:)!!!

ja waze 60 kg a maze aby miec 50:)cale zycie bylam chuda ale ostatnio sporo mi przybylo,ludzie pytali czy w ciaze zaszlam;/ jezeli strace ta dyszke bedzie cudownie ;)

Gość mały duży głód
SyndiLAdy przykro mi bardzo.... musisz sie jakos trzymac. na pewno znajdzie sie moze nawet cos bardziej odpowiedzniego da Ciebie;) a tak w ogole to wazysz malutko i moze lepiej podejmij jakas diete a nie od razu głodówke... naprawde nie zrób sobie tyylko krzywdy:)

Gość mały duży głód
ja jakos sie jeszcze trzymam... ale mysle tylko o jedzeniu.. straszne uczucie, chociaz z drugiej strony jestem z siebie dumna. juz niedługo bedzie jeden dzien zaliczony:) Syndi LAdy jakby co to zaczynaj z nami od jutra:)

Gość elusialew
Jestes ciekawy czy zdrowo sie odzywiasz, czy jestes wallness wykonam dla ciebie konsultacje zadnych zobowiazan i oplat jestes zainteresowany napisz do mnie :) Dokonaj Osobistej Oceny Wellness Elusialew1@wp.pl z dopiskiem wallness :) WARTO

Gość mały duży głód
włąsnie jestem na 2 dniu. a jak tam Wy dziewczyny? ogolnie chyba przeniose sie na topic "GŁODÓWKA- zapraszam" bo nie da sie ukryc, ze tam sie wiecej dzieje;p