Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert rx8

czy ma ktoś z Was taki fotel ???

Polecane posty

Gość robert rx8

http://www.allegro.pl /item836094880_wyjatkowe_fotele_futoyo_pufa_gigant_xxxl_grat.html ??? osobiście nigdy nie miałem styczności z tego typu wynalazkiem, w sklepie rowniez nigdy czegos takiego nie spotkalem... i zastanawia mnie jak sie na tym siedzi :D jesli ktos z Was ma mial lub miał okazję siedzieć na tym prosiłbym o komentarz :) dzięki i pozdroo

Gość ujgfhgdfsdafg
upu

Gość ja mam taki tylko beżowy

Zamawiałam taki przez stronę producenta- czy jednego z producentów, nazwy może nie wymienię. Firma w porządku, wewnętrzny bałagan ale po małych perypetiach w terminie doszedł towar- nie ten, jak zauważyłam, bo zapakowany był w zwykłą folię (nie ucierpiał przy transporcie, jak zauważyłam, więc oceniam firmę i dostawę pozytywnie). Dostałam brązowy fotel i żółtą pufę- gdyby nie pufa, pewnie bym wzięła, brązowy dał się wkomponować w kolorystykę pokoju (czerwono- fioletowego), żółty niestety już nie. Firma na własny koszt (więc nie płaciłam za przesyłkę w ogóle) wysłała mi fotel z pufą, taki jak miał być. Fotel świetny, komfortowy, bardzo nam pasował do wnętrza, tyle że po roku (tyle jest gwarancji na wypełnienie) naprawdę trzeba dokupić kuleczki, żeby móc z niego korzystać i być zadowolonym. Teraz poszukam czegoś porządniejszego, trwalszego, bo jednak wolę wydać 2 000 zł. raz na 10 lat niż 200 zł. co dwa lata.(plus wydatki dodatkowe, wyliczenia są "powierzchowne"). Fotel jest fajny, estetyczny, bardzo wygodny, jednak opłaca się- moim zdaniem- raczej na krótszy okres czasu... Do 4. lat powiedzmy ;)

Gość masakra dla kręgosłupa
zbieraj od razu na wózek, jak masz zamiar na tym wysiadywać 🖐️

to zwykly oversized bean bag... wygodne tyle ze nisko siedzi sie( ja nie lubie) duzo miejsca zajmuje ale leciutki jest...

Gość dla mnie to rozkosz
dla mojego uszkodzonego kręgosłupa - fotel dopasowuje sie do ciała, więc super wygoda. Czasami tylko na nim mogę siedzieć. Ja zamawiałam ze strony http://sklep.fatty.pl/ - nie było żądnych problemów. :-)