Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Divine Angelikkkkk

Co za paradoks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Divine Angelikkkkk

Rozstalismy się po kilku ładnych latach, sex zawsze był ok. Odstawiłam tabletki anty i... hormony szaleją! Mam nieziemska ochotę na sex, a nie mam już mojego faceta.... :( AAAAAAAaaaa... zycie ejst niesprawiedliwe .

Gość Divine Angelikkkkk
A jakie ma to znaczenie???

Dlatego ja uwazam ze jesli nie ma sie bolacych miesiaczek lub innych przypadlosci to ie powinno uzywac sie tabletek antykoncepcyjnych. przelotne znajomosci potem skutkuja w takie rzeczy. Organizm to nie zabawka.

Gość pomyslowaaaa
czy to przeciwieństwo koncepcji ?

Gość podzielam zdanie kululi
Tabletki wyrządzają mnóstwo szkód w organizmie kobiety i powinny być dostępne tylko jako lek.

Gość Divine Angelikkkkk
No cóż, nie chcialałabym byc w nieplanowanej ciąży, dlatego tabletki, a gumki zabieraja mnóstwo przyjemności. No i mój poped na dal silnie trwa ;/ Miał tak ktoś?? To już trzeci miesiąc trwa. Muszę się zakochać.

Zgadza sie tebletki antykoncepcyjne robia wiele szkod w organizmie kobiety i powinny byc tylko przepisywane w naglych przypadkach. Ja tez uwazam ze mozna sie zaspokajac w inny sposob niz odrazu sex bez przesady nawet samym pieszczeniem (chyba ze to komus za malo i jest nadpobudliwy seksualnie). Trzeba szanowac swoja kobiecosc i wiedziec ze kobiecosc to nie zabawkka. Tebletki dostarczaja kobiecie taka ilosc hormonow tak jak by organizm byl w czasie ciazy i nie dopuszczal do zaplodnienia wiec to normalne ze po odstawieniu tabletek masz ochote na sex normalna sprawa:)

Gość Divine Angelikkkkkk
No tak, racja Kuzula... Ale to jakieś szalone doznania mam po tym odstawieniu. Wcześniej gdy miałam ochote na sex, to było bzykanko albo robiłam to sama i po sprawie, odchodziło na pare dni ale teraz to kwestia kilku godzin ;/ Mam nadzieje,że to minie z czasem.

Mam nadzieje, ze to Tobie minie Divine Angelikkkkkko, zajmij sie czyms jakims sprzatanie w domu abys nie musiala myslec o seksie, a jak nie to udaj sie do ginekologa albo seksuologa z tym, zeby lekarz zlagodzil Tobie ta nadpobudliwosc. Po co masz sie meczyc i ciepriec :)