Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atatata

BIOKAP - opinie

Polecane posty

Gość gość
Po Biokapie moje włosy były lśniące, odżywione i puszyste. Czego chcieć więcej? :)

Gość Nemezissss
Witam, zawsze miałam ładne lśniące włosy, zmieniłam szampon na markę której nazwy nie będę przytaczać i moje włosy zmieniły się nie do poznania po miesiącu stosowania. Szampon wylądował w koszu a ja wróciłam do sprawdzonej marki jednak konsekwencji mojego "eksperymentu" nie dało się tak łatwo wyprostować i przez kilka kolejnych miesięcy borykałam się z suchymi i pozbawionymi blasku włosami. Fryzjerka poleciła mi farbę BIOKAP I powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczona efektem. Włosy są miękkie i błyszczące a kolor intensywny. Szczerze polecam.

Gość Jola1568B
ja ją bardzo polecam. Tymi Farbami robię włosy już od ponad pół roku. Są dostępne w aptekach, ja akurat kupuję w drogerii internetowej zyj zdrowo. Kolory są super, a i włosy po nich wyglądają świetnie :).

Gość gość
Polecam te farbe.jest super.kosztuje 40zl ale starczy na dwa razy.mam wlosy do ucha.

Gość gość
Ja polecam z czystym sumieniem kolor wyszedł lepszy niż gdy farbowała mnie fryzjerka. Mój naturalny kolor to ciemny blond farbowałam na jasny blond numer 9.0 biokapu wyszedł super włosy miękkie, lśniące i puszyste. POLECAM :-)

Gość gość
Farbowałam włosy - Biokap - jasny brąz. Farba ok. Włosy są lśniące, w lepszej kondycji, ale kolor dla mnie trochę za ciemny. Na pewno jeszcze spróbuję tej farby, ale muszę wybrać jaśniejszy odcień. Polecam, ale warto pamiętać, że kolory wychodzą sporo ciemniejsze niż w palecie barw.

Gość gość
Także jestem zadowolona z efektu, to nie były stracone pieniądze :) Odrosty zostały w 100% pokryte a włosy nie stały się przesuszone tak jak się stało po moim poprzednim farbowaniu inną farbą.

Gość srebrna rosa
Ja również jestem zadowolona z Biokapu. Pokrywa w 100% moje siwe włosy kolorami z gamy blondu. Wcześniej stosowałam inne farby i zawsze wychodziły mi zbyt ciemne, natomiast gdy zastosowałam jaśniejszy kolor - nie łapał siwych. Biokap spełnił moje oczekiwania.