Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VeronikaNRW

Czy polecacie diete francuska/ Dukana

Polecane posty

Musze zrzucic ok 4-7 kilo. Szukam dobrej diety i natknelam sie na Dukana, diete bialkowa. Jakie macie doswiadczenia z ta dieta? Bez owocow w pierwszych fazach....czym mozna dojadac? Szynka, ktora ma juz 100 kcal w plasterku? Pozdrawiam V.

Gość kobieto weź poszukaj
jest kilka wątków na ten temat poczytaj sobie

Tak, jest kilka....o kazdej diecie jest juz pare. Stosowalam kiedys Kopenhadzka...jest bardziej urozmaicona wydaje mi sie, zdecyduje sie chyba na nia...

Gość pisze się kopenhaska

Gość Nie polecam Dukana
Stosowalam ok. 2 tygodnie i przytylam niestety 2 kilo :(, czulam sie dziwnie, nie przepadam z miechem a bialy ser znudzil mi sie po dwóch dniach. Polecam dieta Diamondów, czyli rano owoce, potem bialka.

Gość na rzeżbę..
rzeżba - Dobra dieta (posty podwieszone ) ułożona indywidułalnie Na allegro sprzedawane sa koktajle na rzezbe i mase kazdy po 7,5 zł

Gość na dukanie
owszem schudłam ale ciągle bolały mnie plecy w okolicy nerek i ciągłe odbijanie mięsem br...

Gość tez na dukanie
schudlam 10 kg bardzo szybko,polecam ,teraz jem normalnie,co kilka dni bialka i waga się trzyma;)

Dzieki za odpowiedzi, slyszlam, ze dieta u niektorych szybko skutkuje za to inni nie maja az takiego spadku wagi i problemu z nerkami. Mysle, ze w moim wypadku lespsza jest dieta typu dzien owocowy lub od czasu do czasu dzien warzywny. Unikanie slodyczy---czyli ciast, czekolady, cukierkow, itd.

Gość polecampolecammm
Schudlam na niej 6 kilo od ostatnich wakacji, raz w tyg. robie dzien bialkowy. Nigdy nie jestem glodna.

Gość SzyszynkaBa
Dieta nie polecana jest w chorobach watroby i nerek. Zalezy tez od typu czlowieka; jedni chudna po bialkach inni po weglach!

Gość Isilolinda
Nie polecam, odbija sie, monotonnia......jest rowniez nie zdrowa!

Gość Jogurtowa33
Polecam bialkowa tzn. jogurtowa. Niskomplikowana i skuteczna.

Polecam, jest świetna, poczytaj to co Ci podeśle i wejdż w ich albhttp://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/pamietnik-odchudzania/1829-droga-do-celu.htmlumy http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/xxl-20-kg-i-wiecej/2093-ja-chudne-i-chudne-wieczor-rano-w-poludnie-745.html Ja schudłam 15 kg. Bez głodu . Fakt trzeba pić dużo wody. Dieta się nie nudzi , z dozwolonych produktów robisz mnóstwo urozmaiconych posiłków . Poczytaj warto

Gość gabarabi
Schudlam 8 kilo w 2 mce!

Gość SzyszynkaBa
schudlem na jogurtowej ale mam teraz jogurtowstred!

Gość eqo
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4225828&start=60 zajrzyj do nas :) dieta jest bardzo fajna i można na niej jeść moim zdaniem nie wolno jedynie przesadzić z brakiem węglowodanów, bo efekt jojo i rozstępy murowane Jesteśmy jednak Polakami i mamy swoje nawyki żywieniowe ja odchudzam się wg tej diety, ale ją sobie zmodyfikowałam nieco, chcę trwałych a nie chwilowych efektów a wolniejszy ubytek wagi będzie tylko plusem:)

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)! <stopka>wzrost 156cm start 23.07 - Faza I --> 76.7kg 27.07 -->74.9kg :) cel 1 69kg cel 2 63kg cel 3 57kg</stopka>

Gość rygyyryry
jest niezdrowa, a efekty uboczne widac dopiero po paru miesiacach. Zaczna wypadac wlosy, lub cos gorszego, popytaj na watku o skutkach ubocznych . Nie polecam, przeszłam ją!