Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeaaaaaaaaaaaaaa123

Wlosy

Polecane posty

Gość Jeaaaaaaaaaaaaaa123

Moje włosy są bardzo grube, siegaja mi do łopatek,nie są proste, bo podwijaja sie lekko koncowki. Staram sie ich nie suszyc przy pomocy suszarki,ale czasami nie ma czasu, prostownicy uzywam gora raz w miesiącu. Nie moge ich rozpuscic, poniewaz puszą się i mam szope na glowie. Mam już tego dosyc, nie moge chodzic ciagle w zwiazanych. Postanowiłam, ze zetne z 8 cm albo więcej i dosyc mocno je wycieniuje. I ok. 2 w tyg. bede stosowała maseczke: zółkto+nafta kosmetyczna+olej rycynowy. Mam nadzieje, ze to pomoze, wygladzi je, nie beda takie zniszczone, zaczna sie blyszczec i przestana puszyc. Żadne gotowe szampony, odżywki i maski mi nie pomagaja ;/ Jak myslicie czy to cos pomoze? Prosze o odp.

Gość task odzywiajac wlosy sprawisz
ze beda gestsze!ja tak probowalam.zastosuj szampon wygladzajacy a tak poza tym to chcialabym miec takie wlosy jak ty

Gość warszawianka1973
Ja tez chcialabym miec takie włosy jak Ty, a mam takie jak chciałabyś mieć :/ Przylizane, gładziutkie, zero skrętu, zero puszystości. Do mojej twary to nie pasuje: pociągła, szczupła, wysokie czoło. Dla Ciebie rada: stosuj jedwab biosilk, bez spłukiwania (na allegro 15 ml za ok 3 zl, a jest bardzo wydanjy), znakonicie wygładza, gebneralnie przejzyj oferte biosilku (szampony odżywki) na ich str internetowej. Kosmetyki sa dosc drocie, ale chyba warto, bo jedwab ma własciwosci wygladzajace. Kosmetyki z tej serii sa dostepne w rossmanie od niedawna.

Gość pasta rybna
Ja tez bym chciała mieć puszyste włosy, a mam gładkie, ulizanem, przetłuszczające się. Od czasu do czasu musze je trochę "zniszczyć", więc rozjasniam lekko rozjasniaczem w sprayu. Wtedy sie jako tako trzymają, bo inaczej to normalnie wyślizgują się z gumki jak po maśle. A nie nosze przetłuszczonych, myje codziennie. Stosuj jedwab, poza tym po umyciu i splukaniu włosów wypłucz je jeszcze w chłodnej wodzie