Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOOsiaaa

JAK UWIEŚĆ FACETA??

Polecane posty

Gość TOOsiaaa

Dziewczyny czy macie jakieś pomyły i sprawdzone sposoby? Generalnie na brak urody nie narzekam, ale wiadomo, że to nie wszystko i nie wystarczy, aby rozkochać faceta tak, aby chciał czegoś poważnego... A niestety zawsze interesują się mną nieodpowiedni :( Tzn bez wzajemności z mojej strony. Tylko bez głupich wpisów typu ''zrób mu loda '' itp, bo zapewne będą się tu pojawiały takowe ;/ Pzdr

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
zrób mu loda

Gość ixigrek
gałeczkę trzaśnij

Gość TOOsiaaa
Pffff ;/ Nawet nie śmieszne.

Gość klon mistrza cietej riposty
no to zrób mu pałę gębą

Gość zboczeniec i zwyrodnialec
popuść mu szpary i zrób mu loda

Gość Diamond bitch**
TOOsiaaa uzyj spojrzenia uroku flirtuj z nim

Gość TOOsiaaa
próbowałam ale on sie tylko gapi, merda ogonem a po chwili zaczyna jeśc swoje Pedigree Pal-może zmienić mu żarło na Chappi???

Gość Moja fobia
Napisz cos więcej. To jest obcy facet czy sie znacie?

Gość kubu
ej ale z tym lodem to niby Cię jadą, a z drugiej strony jestem facetem i potwierdzam, że coś w tym jest. Po tym jak mojemu koledze przypadkowa dziewczyna zrobiła loda na imprezie kochał się w niej jeszcze kilka miesięcy :D (mimo, że ona w nim nie)

Połóż się przed nim na dywanie ubrana tylko w kolczyki. Prawdopodobieństwo uwiedzenia go wyniesie 99,9%

Gość a co jak musię kolczyki
nie spodobają :)

Gość TOOsiaaa
Dzięki za podszywy ;/ Podobam mu się i niedługo mamy się spotkać, ale problem, bo on nie chce się teraz angażować w żaden związek. A kiedy on chciał, to ja nie chciałam, byłam głupia... :(

Gość mężczyzna prosty do bólu
To po co się z nim spotykasz , on dał Ci do zrozumienia że chciałby trochę podupczyć i nie ma ochoty na nic poważnego. A Ty pragniesz się z nim spotkać i możliwe że dupczyć jednocześnie zastanawiasz się jak go zaobrączkować :O

Gość TOOsiaaa
Powiem chamsko, on wie,że tu itak nic nie zarucha hahaha :D I nie chcę się dupczyć, a co do zaobrączkowania to o takich sprawach tez jeszcze nie myślę żeby była jasność ;/

A i jeszcze jedno. Co to za gówniane deklaracje , ja nie chcę angażować się itd. Przecież nikt nie wie kiedy się "zakocha".

Gość TOOsiaaa
No tak, ja jestem tego samego zdania. A on mi poprostu powiedział, że narazie nie szuka i tyle.

facet spotyka się kobietami z dwóch względów : 1. podobają mu się (zarucha czy nie przebywa w pięknym towarzystwie,kawiarnie , restauracje , kino, teatr itd , tzw. koneser sztuki potrzebuje ładnej towarzyszki ) 2. ma ochotę sobie zaruchać (tu względy estetyczne mają mniejsze znaczenie)

spotykaj sie z nim, nie daj sie zaciagnac do lozka! nie udzielaj mu rad, nie narzucaj sie z pomoca, nie krytykuj. doceniaj, udzielaj aprobaty i najwazniejsze chlepc jego meskie ego ;)

Gość CrazyAnia
Ja tam nie mam ale sama chciała bym wiedzieć :D

Gość mężczyzna nieskomplikowany
szczery , otwarty , bezpośredni, elokwentny , zdystansowany , przeciętny , statystyczny , poligamiczny :classic_cool: wystarczy mi tych wyrazów na 20 kolejnych pseudonimów

Gość TOOsiaaa
Nie, no o sexie nie ma mowy, zresztą on wie o tym, więc wątpię, że ma na coś nadzieję, chociaż kto wie, mężczyźni sobie czasem wyobrażają wiele ;) A mamy się spotkać u mnie. Podobam mu się z wyglądu bardzo, ale ja chcę związku a nie jakiejś zabawy czy nie wiem, na co on liczy. Jeszcze kilka miesięcy temu chciał ze mną być a teraz mówi,że nie szuka dziewczyny :(

Gość m. szczery i otwarty
Nie rób problemów tam gdzie ich niema. Jak chcesz to się z nim umawiaj. Musi Cie przecież trochę poznać (tak jak Ty jego) aby się zadeklarować .Czego oczekujesz że CI po 3 radnakch powie że chce z Tobą być a po 6 miesiącach Ci się oświadczy ?

Gość Kubu
Widać, że dziewczyna ma mniej niż 16 lat. One jeszcze mają narąbane w głowach z tym seksem - boże ile ja się musiałem użerać z tymi idiotkami. "Nie będę uprawiać seksu... nigdy!... może kiedyś... nie, jednak będę!" I tak w kółko. Ogólnie takie gówniary nie wiedzą czego chcą, próbują kontrolować sytuację, wykazać się doświadczeniem życiowym, niestety nie bardzo im to wychodzi. I nie mam tu na myśli jakichś dodo-podobnych kretynek. Większość dziewczyn w tym wieku taka jest.

Gość w wieku 16 lat
powinna szykować się do matury a nie myśleć o uwodzeniu .

Gość TOOsiaaa
Szczery i otwarty- ja nie oczekuje deklaracji, ale z drugiej strony jak ktoś od razu mówi,że nie szuka związku... Do innych- maturę to ja miałam kilka lat temu a Dody nie słucham dla ścisłości :P Proszę nie snuć mylnych domysłów. No i nie odbiegajmy od tematu topiku.

Gość TOOsiaaa
Jest tu ktoś jeszcze??

Gość w wieku 16 lat
dziecko idz juz spacc