Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prima02

Szukam mlodych mam 24 lata co maja 3 dzieci na pogaduchy!

Polecane posty

Gość ja mam 25
matula a ty co masz????

no to ja sie do was zglosze...mam 3 latka w domu i nastepne w drodze, 26tydz. do wyppwiedzi typu PO CO CI TYLE DZIECI itp. A PO TO ABYS SIE glupio PYTAL:P:P:P Kazdy zyje jak chce, w wieku 17 lat tez nie myslalam o dzieciach wiec omine ta wypowiedz tej 17 LATKI EHH bo wtedy tez myslalam podobnie, o szkole studiach a nie o dzieciach itp. no ale stety poznalam kochanego M ktory myslal podobnie jak ja i nadal mysli a te co piernicza o utrzymaniu zonki to niech sie zastanowia kto je badz ich zony bedzie utrzymywal jak juz w koncu sie znajdzie czas na dziecko??? glupie piernicznie w banie :P na szczescie my z M sie dogadujemy i nasze zycie jest najwazniejsze a nie czyjes i ciagle kogos osadzac bo ja bym zfrobila tak to czemu ty zrobilas INACZEJ :O:O:O niektorzy musza sie leczyc na wtykanie nosa w nie swoje sprawy i narzucanie komus swoich priorytetow ...:P no tak wiec postanowilismy sie postarac o 2 bobasa(udalo sie za pierwszym razem :classic_cool: gdyz eraz dla nas to byl najlepszy czas a jak tylko sie male w miare odchowa to juz bedzie spokoj z pieluszkami i czy ja czy M bedziemy mogli zajasc sie rownie praca itp. o trojce marzymy , ale na razie tylko marzymy, dogadalismy sie ze na razie planujemy tylko 2;)

Gość glupota ludzka nie zna granic
o kuźwa, 25 lat i troje dzieci, no to do 40 wyjdzie dwie drużyny piłkarskie. No nie takiej baby w domu co umie tylko rodzić.

Gość ja mam znajoma
jak juuz napisalam na 1 stronie o mojej znajomej 19 lat i 3 dzieci :O bo sie nie zabezpieczala jej chlopak chodzi pije :O ma ja w 4 literach ona tylko po gimnazjum to i tak ze ja wogole wypiscili i moeszkaja na jednym pokoju :O:O ciekawe czy sie dalej bedzie mnozyc bo zapytana przezemnie dlaczego sie nie zabezpieczala odp : bo nie chcialo jej sie :O:O tak odp :O