Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty buty

Ile macie par butów???

Polecane posty

Gość buty buty

Mnie właśnie coś naszło i policzyłam swoje. Mam 15 par, i niedługo się wybieram na zakupy i kupię kolejne 2 pary...

Gość pasta rybna
Ja mam jakies 20 par

nie wiem ile całe mnóstwo.jak sprzatam szafkę, często znajduję takie których nawet nie pamiętam kiedy i gdzie kupiłam :D

MAM TAK 6 PAR ADIDASÓW - 2 KOZAKÓW - 2 NA OBCASIE INNYCH KLAPEK IPANTOFLI NIE LICZE

Gość buty buty
Ja nawet nie wiedziałam, że mam tyle butów... Ale to tylko tak się zdaje, że to dużo

Gość okolo 30 par
w tym szpilki kozaki sportowe jakies klapki. Po prostu uwielbiam kupowac buty noi torebki

Gość CrazyAnia
Ja mam 2 pary adidasów i 1 pare kozaczkow :P

Gość bidulka
ja mam tylko jedną, w dodatku nie mam zimowych... może zimy nie będzie... nie stać mnie na buty

Gość pasta rybna
To wcale nei jest tak dużo - 20 czy 30 par. Adidasy, buty do trekkingu, trampki, klapki, sandały, kozaki, szpilki, buty "do pracy", takie śmakie - i juz gotowe

Gość ja mam ok 10
i uwazam, ze to za duzo bo i tak w polowie nie chodze. nie rozumiem po co komu az 30?

Gość ....apia...
w sumie to mam 7 par. malo jak na kobiete, ale problem tkwi w tym, ze malo jaki but mi sie podoba :P a mama i tak mowi, ze mam za duzo butow :O

Gość buty buty
pasta rybna, dokładnie, poza tym adidasów czy kozaków przydałoby się więcej niż tylko jedna para

Gość pasta rybna
Tak jest Adidasów to ja mam chyba z 5 par, 3 pary kozaków - długie, krótkie i niby-emu, ze 3-4 pary sandałów, bo jedne bardziej sportowe, inne bardziej eleganckie - i tak sie uzbiera. Pewnie jak to komuś wisi, jakie ma buty, to nie widzi sensu, ale ja tam buty lubie :)

adidasy trampki balerino-trampki japonki buty na obcasie kozaki To tyle. A i tak według mnie za dużo. Kupie następne dopiero, gdy któreś się rozpadną.

Gość ....apia...
ja mam: 1 pare kozaczkow 1 botki 1 sandaly 1 polbuty 1 baleriny 2 pary adidasow

Gość a ja mam tyle
3 pary kozaków 3 pary balerin 2 pary japonek 2 pary adidasów 2 pary szpilek 2 pary botek 1 sandałki

Gość a ja mam tyle
nie wiem jak możecie się pozbywać butów, mi są wszystkie potrzebne, a nawet potrzebuję jeszcze więcej...

a ja mam jedną pare :) to znaczy, że ze mną jest coś nie tak ? :D jak się zużyją to kupie nowe i tak w kółko :)

-4 pary kozaków -1 adidaski -3 pary szpilek -2 pary balerinek/klapeczków -2 pary japonek Skromnie ale mam tak jak ktoś pisał- niewiele butów mi się podoba :)

Gość a ja mam tyle
Szymonek91 nawet mój brat ma z 5 par, więc chyba jest z tobą coś nie tak

3 pary kozakow 2pary balerinek 1 klapeczki 1 adidasy 6 par butow na obcasie Moja mama ma w kazdym kolorze a niektorych botow ma po 3 w jednym kolorze. Ona buty ma do kazdej kreacji a do tego torebke. Dla mnie to jest chore bo cale jedno pomieszczenie jest zajete tylko przezz jej buty. Dla mnie t wyrzucanie pieniedzy w bloto.

Gość A ja mam tak
- kozaki - 7 szt - półbuty na obcasie - 6 szt - tanisówki - 1 szt - adidasy - 1 szt - glany - 1 szt - klapki na obcasie z pełnym przodem - 2 szt - klapki na obcasie - 2 szt - klapki płaskie - 2 szt - japonki - 6 szt - sandały - 1 szt RAZEM - 29 sztuk A prawda jest taka , że i tak chodze w jednych i tych samych, więc wieczne mi brakuje. Niektóre mi się już nie podobają a sa i takie które maja np. 2 lata i nie założone ani razu :-)

Gość tak mysle
ok 40:-) ale nie moge przestac sie oprzec kupowaniu ich....jakies zboczenie chyba...:D