Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz

w jakim czasie po porodzie

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz

okres sie reguluje??bo slyszlalam ze po ciazy to okres jest regularny jak w zegarku pierwszy po porodzie mialam 6 tyg po nastepnie ponad dwa miesiace nie mialam potem cos kolo trzydziestu paru dni nastepnie 39 i 38 a teraz juz trzydziesci kilka i nic:(jestem 8 miesiecy po urodzeniu dziecka) a mialo byc tak pieknie:/

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
no i do tego to cholerne PMS wrocilo:(

Gość może czeka cie drugi poród
i jestes w ciąży... dużo zalezy od tego czy karmisz piersią czy bierzesz jakieś leki, to nie prawda, że zawsze po porodzie jest regularny okres - przecież wszystko to sprawa indywidualna :o poród też miałas taki jak w książce pisali? żenada...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
no biore leki na niedoczynnosc tarczycy

Gość Luulay
ja też czekałam na okres, lecieliśmy z mężem na gumkach i piance, bo karmiłam... No i się nie doczekałam... W kwietniu urodzę Józia :-)

Zacznij brać pigułki to nie będziesz miała pms i okres będzie regularny :)

Gość skoro masz niedoczynność
tarczycy, to może być i problem z @ ja dostałam @ 6 miesięcy po porodzie i mam ją bardzo regularną dziś jestem 16 miesięcy po porodzie

wez mnie nie strasz tego sie wlasnie obawiam:// maz wrocil z zagranicy i kochalismy sie w 24, 25 i 27 dniu z gumkami

Gość Luulay
Gin mi powiedział, że po porodzie, gdy pochwa się nie nawilża sama odpowiednio, małe pęknięcia w gumce się zdarzają nawet przy sosowaniu lubrykantów. A wystarczy naprawdę mała dziurka...

up up

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
kur**

Gość paolcia86
ja @ dostalam 1,5mies po porodzie. teraz jestem juz 10 mies po i nadal mam nieregularny. nie mialam juz rowno 2 mies. a w ciazy nie jestem. robilam test i bylam na dopochwowym usg

Gość Luulay
Tez tak powiedziałam, gdy poszłam w 13 tyg. do gina zobaczyć, co jest grane, a on mi "gratuluję, jest pani w ciąży"... Teraz już się cieszę, bo sie nawet w pracy trochę poukładało, ale wrzesień, październik - masakra i załamka...

Gość nie straszcie dziewczyny
mozna sie kochac i w plodne bez gumki, aby nie popuscic, a ty kochałas sie w gumce i sie cykasz? troche podniety i sie okres spoznia :-)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
dzieki:)troche mi ulzylo ale boje sie isc po test:/

Gość Luulay
"mozna sie kochac i w plodne bez gumki, aby nie popuscic," ale też mozna mieć pecha... :-(

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
cala sie telepie:/ i tak jest mi ciezko z jednym na studiach a z dwojka...musialabym zrezygnowac z nich:/

Gość paolcia86
luulay, a robilas wczesniej test?

mozna miec pecha, owszem. idz po test. ja tez dzis zrobie, bo ja w ogole nie dostalam okresu po porodzie, to dopiero 3 mies, ale od 2,5 tyg bolą mnie jajniki. na usg nic nie bylo, poza tym biore luteine na oczyszczenie jajników, moze stąd ten ból, juz 7 dni temu ją odstawilam narazie okresu nie ma, gin powiedzial ze moze nie byc, ale wiecie, jak sie nie chce byc w ciazy to sie ma wszystkie objawy, podobnie jak sie chce

Gość Luulay
Nie. Myślałam, że jak się zabezpieczam, to to będzie problem z hormonami... Urodziłam w marcu - o córcię staraliśmy sie 2 lata, ciąża zagrożona - 6 miesiecy leżenia... A teraz - nawet nie miałam żadnych objawów, ciąża bezproblemowa. Tyle dobrze

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzz
jak zrobisz ten test to napisz jak ci wyszedl!to moze i ja skocze do apteki chociaz strasznie sie boje:(( a myslicie ze w 26 dniu mozna zajsc?? dni mokre mialam wyrazne okolo polowy cyklu

juz 1 robilam, moze za wczesnie, ale wyszedl negatywny. cała sie trzesłam, serce waliło mi jak młot... wrrr

Gość zzzzzzzzzzzzzz
dobra ide po test bede za pol godziny

Gość paolcia86
ja jestem przewrazliwiona, bo pierwsza ciaza to byla wpada. ja mialam spirale przez te kilka miesiecy i dodatkowo jeszcze zabezpieczalismy sie prezerwatywa lub przerywalismy.a na tym usg wyszlo, ze spirala sie wysunela, ale lekarz wykluczyl ciaze. to bylo 3tyg po spodziewanym okresie. czy wg was moge spac spokojnie? dodam ze przed ciaza tez mialam nieregularnie

Gość zzzzzzzzzzzzz
jednak nie poszlam

Gość zzzzzzzzzzzzzz
upup

Gość a masz jaki sluz
boli cie brzuch?

Gość zzzzzzzzzzzzz
sucho brzuch nie boli

Gość a mnie wlasnie boli
:-/ i mokro troche