Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidala78

interpretacja snu

Polecane posty

Gość amidala78

czy jest ktos kto pomoze zinterpretowac taki sen? otoz w zeszly piatek snil mi sie dziadek mojego partnera, ze byl chory, lezal i umieral, pozniej snil mi sie jego pogrzeb tylko z niego nie pamietam nic szczegolnego. Dzis w nocy znow mi sie snil on, jego corka czyli mama mojego partnera i ja, snilo mi sie ze jego dziadek usmiechal sie do mnie i mowil ze od kiedy mnie poznal strasnie mnie lubi i ma w ziwiazku ze mna dobre przeczucia, byl taki kochany i usmiechniety- taki jaki jest normalnie na codzien bardzo mily, pozniej powiedzial ze chce mi przepisac swoje mieszkanie i ze jego zmarla juz zona cieszylaby sie gdybysmy tam zamieszkali. Obecna przy tym byl;a mama mojego faceta i tez sie usmiechala bardzo zyczliwie, ja odmawialam, mowilam ze przeciez prawie mnie nie zna itp a ona cieszyla sie ze ja to mieszkanie dostane. Mowili ze bedziemy miec gdzie mieszkac Dziadek partnera zyje, martwie sie bo ja czasem mam sny ktore sie spelniaja, nie chcialabym zeby umarl pomoze mi ktos zinterpretowac to?

Gość amidala78
nie moge z zagranicznegu numeru wyslac sms ;/

Śmierć Kres pewnego okresu w życiu i zapowiedź zbliżających się istotnych zmian; podjęcie radykalnej decyzji lub długie i szczęśliwe życie; Przywoływać - wkrótce znajdziesz się na językach plotkarek; Widzieć - nędza i bankructwo; Dla chorego - ostrzeżenie przed nieszczęściami i niebezpieczeństwami lub musisz bardziej uważać przy zawieraniu nowych transakcji czy interesów lub wyzdrowienie lub strata dziecka lub kogoś bliskiego z otoczenia; Rodziców lub przyjaciela - małżeństwo lub chrzest; Kogoś bliskiego - stale i niepotrzebnie lękasz się swoich wrogów; Dla nieżonatych - zacne i dobre małżeństwo