Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę bardzo o pomoc

problem z niemieckim

Polecane posty

Mógłby mi ktoś napisać tekst w języku niemieckim ?

Gość
moge napisac na jakies 2 + :)

Gość Ups...........................
Na jaki temat?

Gość jaki tekst

Gość
czyli zadanie mamy z glowy ? :classic_cool: :)

Po powrocie z wakacji piszesz e-mail do swojego kolegi z Niemiec. W e-mailu uwzględnij informacje o: -miejsce pobytu na wakacjach, -czasu jaki tam spędziłaś , -formach spędzania czasu, -terminie powrotu,

Pomarańczowy Skurwysyn---- :-) :-) :-) :D :D :D

To pomoże mi ktoś???? bardzo proszę.

Gość toja moze sprobuje
rozczula mnie scena Dżaka Come Backa 16:55 [zgłoś do usunięcia] Proszę bardzo o pomoc Po powrocie z wakacji piszesz e-mail do swojego kolegi z Niemiec. W e-mailu uwzględnij informacje o: -miejsce pobytu na wakacjach, -czasu jaki tam spędziłaś , -formach spędzania czasu, -terminie powrotu, hallo Marcus bin wider zu hause habe schone 2 wochen in Bayern verbracht die leute waren so aufgeschlossen und freundlich zu mir hab vieles gesehen : Die Allianz arena , innenstadt von Mnchen war einfach klasse viele museum , natur und Parks ... viele kaffes war mal in Kino und zufellig habe ich das glück den fussballer Micheal Ballack getroffen und habe mit ihm ein foto :) herrlich :) mit meinem freund haben wir eine fahrradtour gemacht also die zeit in München war einfach klasse ich würde jedem empfehlen nach München zu fahren gestern sind wir wieder nach Berlin gekkomen liebe grüsse Sonia moze tak ;)

Gość toja moze sprobuje
Munchen *

Gość gekommen * sorry za blad

No ja też niezbyt umiem niemiecki, i szczerże go nienawidzę, jestem w II Technikum, i pierwszy raz w życiu niemiecki :-) spr. jest jutro, mam zad. ale tego nie umiem :-)

to ja może spróbuje--- a mógłbyś/mogłabyś mi to na polski przetłumaczyć ? :-)

Gość tlumacze wiec tak
hallo Marcus bin wider zu hause habe schone 2 wochen in Bayern verbracht die leute waren so aufgeschlossen und freundlich zu mir hab vieles gesehen : Die Allianz arena , innenstadt von Mnchen war einfach klasse viele museum , natur und Parks ... viele kaffes war mal in Kino und zufellig habe ich das glück den fussballer Micheal Ballack getroffen und habe mit ihm ein foto herrlich mit meinem freund haben wir eine fahrradtour gemacht also die zeit in München war einfach klasse ich würde jedem empfehlen nach München zu fahren gestern sind wir wieder nach Berlin gekkomen liebe grüsse Sonia moze tak czesc markus jestem juz w domu, spedzilam 2 piekne tygodnie w przepieknym monachium, ludzie byly mili uprzejmi oraz pozytywnie nastawieni wiele moglam zobaczyc : zwiedzialam Allianz arena (to jest nowy stadion w monacjium :Pjakbys nie wiedziala ) centrum monachium bylo swietne, duzo museum,nutury i parkow duzo kawiarenek bylam w kinie i mialam okazje spotkac Michela Ballacka i zrobilam sobie z nim foto .rowniez zrobilismy wycieczke rowerowa Czas spedzony w monachium byl siwetny moge polecic wycieszke do monachium wczoraj powrocilismy do berlina pozdrawiam sonia cos w tym stylu :D:D

Dziękuję :-)

Gość leweleweloflof
nie żebym się wymądrzała, ale ten mejl jest napisany bardzo potocznym językiem, wstaw przynajmniej sobie zaimki osobowe;)