Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unexpected girll

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość unexpected girll

przez wiele lat czekasz na te jedyna miłosc. pewnego dnia spotykasz tego kogos i od razu wiesz ze to twoja druga polowka, jestes tego pewna/y. poznajecie sie blizej i wychodzi na jaw ze ten ktos ma juz [artnera. ale jest zbyt pozno bo juz sie zakochałas/es. nie mozecie byc razem, nie ma na to szans. chcesz przestac kochac, ale nie mozesz. a najgorsze, ze ty nie chcesz nikogo innego. i dlatego nie wchodzisz w nowe zwiazki, odzrucasz kazdego kto sie toba zainteresuje. jestes wierna/y komus kto z toba nigdy nie bedzie... jestes wierna/y, bo kochasz tak mocno ze nawet nie bedac z tym kims czujesz sie spotykanie sie z kims innym to zdrada:( tez tak macie?

Gość unexpected girll
nie przeleciał mnie, nie spalismy ze sobą. jestesmy przyjaciołki. poznalismy sie i polubilismy a po pewnym czasie on powiedział ze ma dziewczyne... nic mi nie obiecywał nigdy i nawet nie podejrzewa co do niego czuje, bo zanim zaczełam mu to poakazywac dowiedziałam sie ze jest w zwiazku:(

Gość unexpected girll
przestalam juz liczyc na ich rozstanie:( nie chce rozbijac zwiazku. poza tym dobrze maskuje swoje prawdziwe uczucia. wiem ze uwaza mnie za atrakcujna kobiete ale patrzy raczej jak na bardzo dobra kolezanke niz jak na material na partnerke:(

zaraz zaraz - zdazylas sie zakochac ? a nie zdazylas spytac czy jest wolny ? no to gratuluje tempa :D