Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarissa 78543

Zrobiłam coś brzydkiego, potępicie mnie za to?

Polecane posty

Gość clarissa 78543

Przez rok spotykałam się z facetem, który ukrywał przede mną zonę i dzieci. Było to dość łatwe, bo ona mieszkała w innym mieście. Niczego się domyślałam, w końcu bomba pękła i dowiedziałam się wszystkiego, on nie zaprzeczył ( bo nie miał jak). Wobec tego usiadłam i napisalam na zimno, bez emocji mail do jego żony- same suche fakty, daty, jaki był w łóżku, co lubił, że ją ukrywał, zero wyrzutów czy pretensji. ot jak artykuł informacyjny w gazecie. wysłałam. Potępicie mnie za to?

Gość jego potępiamy nie ciebie

Gość a skąd miałaś do niej adres
mailowy? przecież koleś sam Ci go nie dał :classic_cool:

Gość dobrze0000000000000000000
i bardzo dobrze skuriel juz nikogo nie oszuka

Gość z drugiej strony szkoda zony

Gość McD
ja nie. z jednej strony zrobiłaś to, bo tak czułaś. z drugiej okłamywał Cię i swoją żonę, więc powiedziałaś jej co się działo. ale... ale z drugiej strony...ktoś by mógł powiedzieć, że trzeba było dać sobie spokój, zerwać z nim kontakt i starać się zapomnieć. Ja nie potępiam, bo nie znam Twoich odczuć.. Uważam, że zrobiłaś to, co Ty uważałaś za najlepsze wyjście

Gość clarissa 78543
Pewnie, że mi nie dał. Podawał się za kawalera przecież:)))) sama znalazłam:))))

i bardzo dobrze zrobiłaś... oby wiecej takich pożadnych kobiet:)

Gość frentii
Swinstwo?? Chyba zartujesz, raczej prezent, przynajmniej sie dowie z kim zyje:O

jaki był w łóżku, co lubił, takich rzeczy się nie pisze na zimno, przyznaj, że byłaś wściekłą, tylko nie wiem, dlaczego musiałaś odreagować na żonie po co te szczegółowe informacje?

bez szczegółow jaki był w łóżki itp powinnaś ale poza tym to ok. z tym że on może i tak nakłamać że to "pusta debilka która do mnie startowała (w tym mieście) ale ją olałem teraz się mści, nie zwracaj uwagi"

Gość smakunia
dobrze zrobilas a co on nato jak wyslalas jego zonie meila?

Gość ........HolaOLa........
tez tak wczoraj zrobilam,a teraz on mi grozi.ale w dupie go mam:)

Gość clarissa 78543
Intymne szczegóły, cechy fizyczne, rodzaj bielizny- były podane celowo, aby było wiarygodnie, jak najwięcej faktów. Skąd obca, nieznająca go laska mogłaby wiedzieć o wytatuowanym smoku na jego dupie? Co on nie wiem, bo to wysłałam ze 2 godz temu, nie wiem czy ta biedna żonka to przeczytala. Na koniec dodałam szyderczo-" tak panią ukrywał, a mnie dotarcie do pani zajelo minutę, na przyszlosc do innych kobiet bedzie musial panią lepiej kamuflować".

tiaaaa, to, co lubi robić z kochanką jest na pewno jego cechą charakterystyczną dla żony zajęło Ci tylko minutę i było takie łatwe- dlaczego dałaś się tak długo oszukiwać?

a taka ściema przejdzie? np że to pielęgniarka która robiła badania okresowe do pracy się do mnie podwalała , zakochała się czy coś,:O nachodziła mnie ale ją spławiłem i teraz się mści:O najlepiej zablokuj jej maila. jak będziemy ją ignorować to odpuści a jak nie pójdę na policję złożyć skargę, przecież wiesz że CIe bardzo kocham i nigdy bym nie zdradził w dodatku ta pielęgniarka była totalnie nie w moim typie tak więc nie masz mnie o co podejrzewać. hmm? :classic_cool: kobiety sa naiwne ........

Chęć zemsty, poinformowanie żony- rozumiem. Dodawania jej masy niepotrzebnych szczegółów, pisania czegokolwiek co może jej sprawić przykrość- nie, i nie ma tu tłumaczenia. Nie chciałaś tego, było to bez Twojej wiedzy, ale on rozwalił rodzinę, jego żona będzie przeżywała koszmar, a Ty jej piszesz że na przyszłość dla innych kobiet musi się lepiej kamuflować. Po co, żeby odreagować złość? To nie na niej...

Gość clarissa 78543
Ściema z pielęgniarką nie przejdzie- bo on badań okresowych nie przechodzi, poza tym która pielęgniarka czy lekarka ogląda gołego faceta i wie masę innych rzeczy- co lubi jeść, pić, itp.

Gość hanka poduszeczka
Clarissa, brawo!!!!!

Gość henkahenka
a nie bałaś sie?