Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm .

pomoze mi ktos??

Polecane posty

Gość hmm .

chodzi o to ze che napisac list motywcyjny do castoramy ale nie dawali ogloszenia ze kogos szukaja. jak go zaczac??

Gość a ja bym .
pomoglabym ale tez nie wiem... w supmie ciezko zaczac

Gość hmm .
no ale musze jakos napisc ze chce u nich pracowac jako kasjerka. jak to zaczac?? bo jak bede miala poczatek to dalej sie wymysli:)

Gość hmm .
a moze byc tak: Szanowni Państwo, Pragnę przedstawić swoją kandydaturę na stanowisko kasjerki w Państwa firmie. Dzięki łatwości nawiązywania kontaktów, szybkiemu dostosowaniu się do zmian oraz pracowitości, stawiane przede mną zadania nigdy nie stanowiły dla mnie problemu. Lubię pracę zespołową, ale sprawdzam się również w pracy indywidualnej. Jestem otwarta na nowe doświadczenia oraz konsekwentna w działaniu, dzięki czemu nie mam problemów z adaptacją w nowym środowisku. Dzięki pracy w butiku YYY w XXX zdobyłam dodatkowe umiejętności, które z pewnością zaowocują rzetelna pracą w Panstwa firmie. Jestem osobą komunikatywną, bardzo szybko aklimatyzującą się w nowym otoczeniu. Potrafię sprawnie pracować w sytuacjach stresowych,poważnie traktuję wykonywaną pracę i sumiennie wywiązuję się z powierzanych mi obowiązków. Uchodzę za osobę zgodnie współpracującą w większym zespole pracowników. Moim atutem jest też dyspozycyjność i gotowość do podejmowania nowych wyzwań. Lubię pracę z klientami i dlatego uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko sprzedawcy. Jeśli moja oferta okaże się dla Państwa interesująca, uprzejmie proszę o kontakt