Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Doniosłam na policję , podałam numery rejestracyjne auta

Polecane posty

które o mało mnie nie przejechało. Przechodziłam przez jezdnię teren zabudowany - 50 km/h dozwolone a tu jakiś chvj jedzie z 80 ! w dodatku przejechał na pomarańczowym. Zapamiętałam numer, zaraz sobie zapisalam , zadzwoniłam na policję : - samochod o numerze takim i takim przejechał przed chwilą na pomaranczowym swietle - zamiast zatrzymać sie przyspieszyła i natrąbila na mnie bo to jakas blond chvjoza prowadziła. NA szczęście na tym skrzyżowaniu był monitoring i nawet się okazalo że przejechała na czerwonym!!! ma przesrane dzivka w jeepie myślała że jest bogiem :o

Gość super zonk
i tak trzymać 🖐️

Gość humorek na dziś
Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie: - Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku Radzieckim 26 IV 1986. W klasie nikt nie wie oprócz Jasia. - No powiedz Jasiu. - Wybuchła elektrownia atomowa w Czarnobylu. - Bardzo dobrze – powiedziała pani i pogłaskała Jasia po główce. - A powiedz czy były jakieś skutki uboczne i następstwa tego wybuchu. - Nie proszę pani, żadnych następstw i skutków ubocznych nie było. - Bardzo dobrze - powiedziała pani i pogłaskała Jasia po środkowej główce.

Gość ty brudna biedna piesza polacz
ko Ta Gościowa w Jeepie płaci ubezpieczenia , podatki drogowe , państwo z Niej ma zysk a z ciebie co ma państwo? tylko koszta i zawracanie swymi pierdołami słuzbom państwowym - Policji

Gość bababbababab
Jania to ty?

Gość Lalitha
ty syfiarzu niemyty,,, dzięki autorce kraj zarobi dodatkową kasę na tej wywłoce z Jeepa - grzywnę. Mam nadzieję, że duuużą.

nie Jania, Jania nie przeklinała z tego co pamiętam :) hah do mądrali która przeciwko mnie - fajnie że laska w dżipie zanieszczyszcza środowiska i powiększa korki. rozumiem żeby to była szara, skromna kobieta w tico...ale nie znoszę takich zdzir w BMW swojego alfonsa albo w dżipie Dziadko-kochanka :/ :o

Gość fdsfsfs
skoro uwazałeś że przejechala na pomarańczowym to znaczy że ty szedłes na czerwonym!!!!ty kurwa pizdo jedna!!!

Byłoby wszystko dobrze, gdyby nie drobny szczegół. Kto miał pomarańczowe światło? Bo ktoś drugi musiał mieć w tym momencie czerwone. Ty przechodziłaś na czerwonym, a ona jechała na pomarańczowym, Czy odwrotnie?

Gość fefse
Je taime mon amour zazdrosna pizda z ciebie i tyle

Gość dwdw
od kiedy to nie mozna na pomarańczowym przejezdzac przez skrzyzowanie? tobie tez powinni wypisac mandat za przelarzenie na czerowym

Pan kierowca elegancki -- jesteś taki elegancki jak mój parobek . haha sprzedałeś woła kupiłeś starego golfa i się podniecujesz ?? w ogole to twoja wypowiedz jest obraźliwa i niesmaczna: Pan kierowca elegancki tyle teraz tego rozlazłego bydła pieszego łazi , rozgląda sie zachowuje się jak by na miedzy stało i po polu łaziło, i przeszkadza nam porządnym kierowcom w spokojnej jeżdzie . a potem wpada to to na maske i niszczy lakier I wyobraź sobie że ci matka wpada pod auto takiego szczyla , któremu psuje lakier. Może chcialeś być śmieszny ale nie byłes A co do mnie - przechodziłam około 350 metrów od skrzyżowania , na moim przejściu nie ma świateł.

ty brudna biedna piesza polacz ko Ta Gościowa w Jeepie płaci ubezpieczenia , podatki drogowe , państwo z Niej ma zysk a z ciebie co ma państwo? tylko koszta i zawracanie swymi pierdołami słuzbom państwowym - Policji Zamknij ryj pomarańczowy cwelu :O Powinna jeszcze płacić Milion odszkodowania, za zatrówanie środowiska i pójść siedzieć do pierdla za narażanie ludzkiego życia. A Ciebie cwelu powinno się utylizować, bo zanieczyszczasz środowisko.

Ale z Was mątwy !! no na Boga!! przechodziłam w miejscu gdzie nie ma świateł! sygnalizacja jest dalej, przy większym skrzyżowaniu, jak nie macie wyobraźni to nie wiem jak jeździcie, mogę Wam to w paincie narysować :O Tak!! jestem zazdrosna!

Gość ffssffsfsf
Je taime mon amour jakie ty musisz mieć nędzne zycie skoro zajmujesz sie takim glupotami i wydzwaniasz na policja gdy ktos na ciebie trabnie, współczuje

i powiem więcej - mogę iść ulicą, nie spada mi od tego korona z głowy, mogę jechac autobusem, tramwajem... mogę dowartościować się czymś więcej niż tipsami, solarką i nowym autkiem za którym wszyscy będą się oglądać. zresztą lubię jeździć komunikacją miejską :) mogę pospać albo zmówić paciorek , zamiast jechać jak wariat i pozbawić kogoś życia byle zaszpanować prędkością

Ma rację. Szkoda, że nie mapublicznej bazy danych z numerami rejestracyjnymi i adresami zamieszkania. Paru chujom bym ostro dopierdolił i zniszczył auta.

Gość glupia jestes
Je taime mon amour co ty masz w sobie tyle jadu kobieto!? facet cie nie zaspokaja czy kij od szczotki ma zadry?! zazdrosna jestes i to zajebisci przynajmniej twoje wpisy na to wskazuja, masz jakis problem chyba taki że gula ci rosnie gdy mijaja cie fajne laski w dobrych autach gdy idziesz poboczem, zazdosc brzydka rzecz i nie unos sie bo ci zyłka pęknie

Gość zakompleksiona zazdrosnica

Gość cfdsafsaf
takie jak ty to tylko za włosy wytargać, patrz jak leziesz przez ulice a nie toczysz swoje dupsko i czekasz na oklaski! to nie chodnik tylko ulica!!! zajmij sie swoim zyciem zamiast zatruwac zycie innym jebana podpierdalaczko!!! wydaje ci sie ze jak masz pasy to juz masz prawo wstrzymywac ruch??? skoro trabila to znaczy ze nie powinnac przechodzic, nie potrafisz oszacowac odleglosci??masz wieksze prawa niz kierowca czy co????

Gość podpierdalaczka
bohaterka sie znalazła!!! tak sie nosisz zz tym co zrobilas ze wrecz mam wrażenie że jestes z siebie dumna!!

Gość podpierdalaczka
do tego jeszcze pisza pod dwoma nickami i mysli, że pomidor kurwa! :D

Gość dobrze zrobiłaś
a reszcie chuj w oczodoły 😴🖐️

Gość dobrze zrobiłaś
a tylko mi w doope

Gość hahahahhahahah
dobrze zrobilas--> zamknij jape!

Gość hahahahhahahah
ja mam już zamkniętą japę od rzadkiego stolca :classic_cool:

Gość gakhgazka
CO PRZERZUCIŁAŚ SIE NA POMARAŃCZOWE NICKI AUTORKO?? WSTYD CI SIE ZROBILO?? CÓŻ JEDNAK NIE JESTES TAK ODWAZNA NA JAKĄ SIE TU KREOWAŁAŚ!!!

Gość hahahahhahahah
dupe czesto zamykają mi drewniane palce od protezy szwagra