Gość Bertkkka Napisano Grudzień 1, 2009 :) pytanie glownie do dziewczyn (ale nie tylko) Wiec tak, ja i moja kolezanka paulina zawsze bujalysmy sie same tzn. siedzialysmy w lawce razem, chodzilysmy na przerwy itp. itd. do naszej grupki doszla taka nowa Sylwia i na poczatku bylo fajnie razem w trojke sie kumplowalismy. ale okolo tygodnia ona ta sylwia z paulina zaczely tak razem siadac tlumaczac mi ze np. jak siedzialam z paulina z tylu na chemi to paulina mowi mi ze jej sie tam nie wygodnie siedzi i przeszla do przodu do sylwi. wiec siedze sama na prawie wiekszosci lekcjach. Na przerwie zawsze jak paulina chce na mnie zaczekac a ja sie jeszcze pakuje to sylwia ja ciagnie za reke i ida gdzies na cala przerwe a ja siedze sama jak ten palec. Jesli chodzi o inne osoby w klasie to ja wlasnie sie od nich odlaczylam tzn. nikt nie lubil pauliny a ja mialam ine kolezanki i jak zaczelam sie kumplowac z paulina to klasa sie odemnie odwrucila i czasami tam obgadywala. Denerwuje mnie juz ta sylwia co mam zrobic zeby paulina znow sie ze mna zadawala. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach