Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Bertkkka

Przyjazn? tak czy nie?

Polecane posty

Gość Bertkkka

:) pytanie glownie do dziewczyn (ale nie tylko) Wiec tak, ja i moja kolezanka paulina zawsze bujalysmy sie same tzn. siedzialysmy w lawce razem, chodzilysmy na przerwy itp. itd. do naszej grupki doszla taka nowa Sylwia i na poczatku bylo fajnie razem w trojke sie kumplowalismy. ale okolo tygodnia ona ta sylwia z paulina zaczely tak razem siadac tlumaczac mi ze np. jak siedzialam z paulina z tylu na chemi to paulina mowi mi ze jej sie tam nie wygodnie siedzi i przeszla do przodu do sylwi. wiec siedze sama na prawie wiekszosci lekcjach. Na przerwie zawsze jak paulina chce na mnie zaczekac a ja sie jeszcze pakuje to sylwia ja ciagnie za reke i ida gdzies na cala przerwe a ja siedze sama jak ten palec. Jesli chodzi o inne osoby w klasie to ja wlasnie sie od nich odlaczylam tzn. nikt nie lubil pauliny a ja mialam ine kolezanki i jak zaczelam sie kumplowac z paulina to klasa sie odemnie odwrucila i czasami tam obgadywala. Denerwuje mnie juz ta sylwia co mam zrobic zeby paulina znow sie ze mna zadawala. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować