Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinn1

WYPADANIE WŁOSÓW Z CEBULKAMI PYTANIE.

Polecane posty

Gość twinn1

Cześć dziewczyny mam problem z wypadaniem włosów od bardzo długiego czasu. Odstawiłam prostownice. I nie farbuję z 5 miesięcy. ALE..włosy wychodzą z cebulkami więc to nie może być od tego. Nie są rozdwojone trochę się łamią ale przeważnie wychodzą z cebulkami. Robiłam badania, żelazo w porządku. Nie wiem już co jest przyczyną. I co polecacie na to? przede wszystkim czy próbowałyście. Ja wycziłam w gazecie PŁYN ELIKSIR PROVIT ZA 9 ZŁ I AMPUŁKI DO WCIERANIA SEBORADIN, probówałyście?

Gość twinn1
a próbowałaś :)? właśnie jutro lecę po wyniki moczu, w tym tarczyca zobaczymy.

Ja przy wypadaniu włosów wywołanym stresem lykałam multiwitaminę, cynk, myłam wlosy Pregaine i miałam płyn od dermatologa do wcierania w skóre głowy. Wszystko to zaleciła mi Pani dr i pomogło.

Gość Siuup
Żelazo to nie wszystko. Musisz porobić porządnie badania typu tarczyca czy inne hormony a też warto udać się do trychologa bo to nie jest normalne że włosy lecą z cebulkami ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
mnie wypadały kilka lat, próbowałam różnych suplementów, szamponów, odżywek dopiero pomogło mi łykanie skrzypowity, żelaza oraz mycie włosów szamponem Dermena, pomogło po 3 miesiacach