Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł789

Czy dostanę się do policji jeśli..........

Polecane posty

Gość Paweł789

..... kiedyś byłem karany art. 200KK "Kto doprowadza małoletniego poniżej 15 lat do obcowania płciowego lub poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10" figuruje nadal w systemie jako że byłem karany... Mam szanse???

Gość sziszaaaa
yyyyyy..... watpie

Gość nienie nieneienien ie
nie obecnie nawet za mandat w autobusie za brak biletu lub za zle parkowanie jestes juz skreslony ostatnio bylo w faktach,ze maja to zniesc ,ale tylko takie male przewinienia na pewno nie za twoje

Gość Paweł789
Rozumiem. A teraz mam takie troche głupie pytanie. A czy jest możliwość umorzenia takiej sprawy? Czy już zawsze będzie ona za mną "szła" ?

Gość Paweł789
Dzieckiem się zajmuję, płacę alimenty, jestem odpowiedzialnym facetem... JUŻ teraz jestem, kiedyś się popełniło błąd za który teraz się płaci. Czy to coś pomoże?

Gość nienie nieneienien ie
blad i wlasnie przez ten blad nie masz szans ludzie dostali mandat za parkowanie i nie moga isc do policji ja zasad nie sutalam ,ale tak jest

Gość nie pedofilu nikt
z wyrokiem z kodeksu karnego nie ma szans na wstapienie do policji

przez 10 lat od momentu ukarania bedzie widnialo w papierach ze byles karany.z tym napewno nie dostaniesz sie do policji.malo z tego, nawet zona lub maz karanej osoby tez nie moze ubiegac sie o to aby wstapi do policji.wybij sobie to z glowy.przeciez tam musisz dac zaswiadczenie z KRK o niekaralnosci.

Gość Paweł789
Sprawa została umorzona.. Miałem wtedy 15 lat i moja partnerka również. W sądzie powiedziała, że to nie był gwałt tylko oboje tego chcieliśmy i sprawa poszła w zapomnienie... Ale niestety w systemie figuruje jako karany.

Gość Paweł789
Wyżej skłamałem troche z tym umorzeniem. Byłem ciekaw opini, jakie społeczeństwo ma podejście do takich spraw, sorki.